« Twiffid: recentste blogposts van je Twittervrienden in een oogopslag | Hoofdmenu | links for 2008-07-23 »

woensdag, 23 juli 2008

Reacties

Raegan

Barbara Vreede slaat de spijker op de kop, fijn om dat een keer op deze site tegen te komen, mijn colmeipentmn voor je lef. Zowel Jeugdzorg als de raad voor de kinderbescherming gebruiken kinderen van anderen als inkomensvoorziening en dat al generaties lang.Het is mij persoonlijk bekend dat de kinderbescherming een zeker gezin te grazen nam in de jaren '70, een van de kinderen met gedragsproblemen werd toen in een tehuis geplaatst.De oorzaak van die problematiek echter -zware mishandeling en verwaarlozing door moeder en vader- werd niet aangepakt. Dertig jaar later werd deze investering geincasseerd bij een van de andere -inmiddels volwassen geworden- kinderen uit datzelfde gezin.Dat kind was door de raad voor de kinderbescherming in de jaren '70 achtergelaten in die bedreigende opvoedingssituatie die het noodzakelijk maakte om een uithuisplaatsing te regelen voor slechts een van die kinderen.Eveneens zijn mij feiten bekend over valsheid in geschrifte in rapporten bij deze organisaties, verduistering van andere rapportages door deze organisaties, intimidatie van ouders door deze organisaties, betrokkenheid bij ontvoering door deze organisaties, chantage door deze organisaties en tal van andere criminele activiteiten.Deze criminele beroepsgroep parasiteert op andermans kinderen en gaat daarbij over lijken.

ruesoldes

Rarely look down upon, despite the fact that you , yourself are sorry, as you never know who is responsible for falling out deeply in love with all your giggle. [url=http://ruesoldes.com/]ruesoldes[/url] ruesoldes

ニューバランス コーデ

靴 ブランド メンズ
ニューバランス コーデ

doudoune moncler sans manche femme

Coton perd tout son pouvoir isolant lorsqu'il est mouillé polypro (polaire) isole néanmoins lorsqu'il est mouillé mais si vous mouillez vous vous sentez malheureux (et attraper la pneumonie et la mort, si vous croyez que ma grand-mère). doudoune moncler femme.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails