« links for 2008-08-15 | Hoofdmenu | links for 2008-08-19 »

maandag, 18 augustus 2008

Reacties

Marie

Leuke metablog heb je !

Meneer stropdas

Wat een vette blog dit. Een blog zoals een blog bedoeld is. Tikkeltje chaotisch, matig design, maar inhoudelijk lekker gevarieerd binnen een niche. Ik kom terug. Bookmark.

Melody

De definitie van mens' is inaerddad niet voor iedereen hetzelfde- vandaar de hevige discussies omtrend de stamceltherapien, en de grote verschillen tussen landen wat al dan niet toe is gestaan.De klomp cellen die door de celdeling in de petrischaal is ontstaan kan buiten een baarmoeder nooit uitgroeien tot mens- en is daarom voor mij niet meer dan een klomp cellen.Zodra de cel geimplanteerd wordt in een vrouw is het verhaal anders. Dat kan nu technisch niet (zie de beschrijving in het stuk) en zou ooit misschien wel mogelijk zijn dan zou men een mens kloneren- waar ik helemaal niets voor voel en wat terecht verboden is. Alleen het DNA inbrengen in een cel maakt die cellen nog lang geen mens.En dat is mijn redenering waarom ik het ethisch prima verantwoord vind om aan stamceltherapien te werken, en daarvoor overgebleven eicellen zou gaan gebruiken.

Esmeralda

Vergeet niet dat ook in de huidige staitiue studeren heel duur is.Mijn eerste gaat nu naar de hoge school, de andere twee in de komende drie jaar.Ik heb geen verkeerd inkomen maar schoolgeld, schoolkampen en vele extra uitgaven hakken er flink in. De studiebeurs is een lachertje, alleen de ziektekostenpremie die vanaf 18 jaar betaald moet worden is al meer.Dus ook in de huidige staitiue zullen kinderen van een gezin met een modaal (of iets meer) inkomen lang niet altijd kunnen studeren, laat staan als het nog duurder wordt.Hoe het wel moet ?, weet het niet maar ik zou de voorkeur geven aan een soort prestatiebeloning, een hogere studiebeurs en betere (keuze) begeleiding, maar alleen bij goede resultaten. En schoolgeld afschaffen, boeken en leermiddelen gratis verstrekken vanuit school. Wanneer geen goed resultaat behaald wordt eerder van school sturen, leerplicht overigens terugdraaien naar een lagere leeftijd (15 ?).Het kost wat maar levert een beter opgeleide volgende generatie op.

Osareme

Beste Pleuni,De vergelijking tusesn cannabis en alcohol, vind ik veel beter opgaan, dan de vergelijking tusesn cannabis en sigaretten. Waarschijnlijk is alcohol even gevaarlijk als cannabis en zorgt het op het ogenblik voor meer doden. Teveel cannabis kan voor een psychose zorgen. Teveel alcohol kan je lever vergiftigen. Teveel sigaretten kan voor longkanker zorgen. Ik heb zelfs wel eens gelezen dat als je in een heel korte tijd heel veel water drinkt, dat je watervergiftiging kan krijgen.Als je puur en alleen naar de stof kijk, zou je zowel alcohol als cannabis kunnen zien als genotmiddelen. Zo zou je heroefne en cocaefne ook als genotmiddelen kunnen zien. Het grote verschil tusesn cannabis en alcohol is echter, dat alcohol in economisch opzicht op een legale manier met de samenleving verweven is, terwijl cannabis dat niet is.Ik heb in de media wel eens gelezen dat de Nederlandse cannabis die mensen tegenwoordig roken, veel sterker is dan de cannabis die in de jaren zestig gerookt werd. Als dat in Engeland ook zo is, dan zou dat een valide reden kunnen zijn voor een herclassificeren naar een gevaarlijkere klasse.Als je puur en alleen naar de stof kijkt, en iedereen er verantwoordelijk mee om zou kunnen gaan, is het “gevaarlijk voor jezelf” argument inderdaad niet voldoende reden om cannabis te verbieden, daarin heb je wel gelijk. Maar ik denk niet dat dit ene argument de volledige besluitvorming dekt.

Ninink

Dat tandvlees moet wel erg dik zijn want het lopen er op lukt al aadirg!Alles waar we zo hard voor hebben gevochten zal zijn vruchten afwerpen en dat hele enge nieuwe begin zal snel vertrouwd aanvoelen en dan vooral meer rust gaan geven. Ik ben trots op je en we redden het best.

タイピン グッチ

333333333333333333333
[url=http://www.azzaradesigns.com/%e5%8f%96%e6%89%b1%e5%ba%97%e3%81%af-%e3%82%bf%e3%82%a4%e3%83%94%e3%83%b3-%e3%82%b0%e3%83%83%e3%83%81-%e6%9c%80%e9%ab%98%e3%81%ae%e5%93%81%e8%b3%aa%e3%81%ae%e4%bf%9d%e8%a8%bc/]タイピン グッチ[/url]
タイピン グッチ

http://sjjs.host.cnkefu.net/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=223071

Bryant and Dwight Howard may also head towards the AllStar but ought to be wanting to know the things they will return to.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails