« links for 2008-07-23 | Hoofdmenu | links for 2008-08-05 [delicious.com] »

maandag, 04 augustus 2008

Reacties

Azer

ik heb vier kinderen, de tweoeudste heb ik op tijd laten inenten de twee jongste op een laatere leeftijd. De twee oudste waren na de inenting alles behalve gezonde meiden. De twee jongste hebben de dokter de eerste jaren van hun leven nooit gezien. Pas ope lagerschool maakt paskennis met die man. Mijn dochtertje omdat ze en teek had? mijn zo'n bultjes van in het natuur zwemmen, n zikewas hij er niet van maar ik wilde weten wat voor bultjes het waren. De twee oudste hadden eczeem astma om de haver klap verkouden oorontstekingen, enz. Toeval, ik denk het niet. Ik ga ervan uit dat men de baby's beter pas later kan inenten, als ze wat sterker zijn.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails