« BBC blognetwerk-analyse | Hoofdmenu | Maxime Wezenbeek »

vrijdag, 03 oktober 2008

Reacties

Bart

Woesies! Ik had toen al 187 pagina's met mijn naam op! Nuja, online sinds 1997.

Benjamin

Was de bedrijfsnaam Netlash niet afkomstig van de clannaam?

Bart

Die Quake clan was eigenlijk het ontstaan van Netlash, zie:
http://www.ondernemeringent.be/2006/01/whip-it-good.html

Gudrun

Goh ja, waar zijn de tijden van de lanparty's in de kerk? Ik was toen de enige vrouw van dienst, met de logische naam Netlashlady :-)

Dus yup, Maarten, de Quake-clan Netlash was wel degelijk verbonden met het bedrijf.

Ewoud

Aanwezig!
Zelfs onder STEW... (al is het uiteraard algemeen geweten dat die al tien jaar home entertainment voorzien)

polskaya

Aanwezig!
http://www.polskaya.be/?p=2361
:)

Dirk

houbi.com was toen nog "The Belgian Pop & Rock Archives".

Clo Willaerts

Tekstverwekker, omg :-) Maar ook toen al met zwaar gemanipuleerde foto's. Animated gifs, java menu's, en een .wav bij het laden van de pagina.

Yves Ferket

Strange: maar één hit, en dat is dan zelfs een site uit '97 denk ik. Verre van compleet dus
http://web.archive.org/web/2001/http://productontwikkeling.ha.be/link/

Yves Hanoulle

hihi, leuk om even na te denken waar we in die tijd mee bezig waren.

Yep Ik was ook op het net, vooral linken naar mijn jaar 2000 screensaver die toen heel populair was.

Een link naar Jeugdwerknet (Waar ik in 2001 al mee gestopt was denk ik)

Een link naar de Objectsoft website.

En een oudere dma site.

BigBrother is finding my whole life back.

China

UHHWab Good point. I hadn't thought about it quite that way. :)

Celil

Multi Profiel is al ruim 10 jaar actief en is ureetgiogid tot een toonaangevende leverancier van professionele magazijn- en archiefinrichting. Multi Profiel levert een uitgebreid assortiment van stellingmateriaal met een uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding.

Shakti

En dit is nieuws? Volgens mij wderon \'van de dan geldende norm afwijkende kinderen\' gepest. Dus bv momenteel vaak ook met rood haar, scheven onderdelen etc. Dat is toch wat kinderen doen/een fase waar ze door moeten: willen horen bij de grote kliek, dus afzetten tegen hetgeen afwijkt?

Ruwan

Ik moet stiekum wel een bejete glimlachen bij je stukjeZoals je waarschijnlijk wel weet gaat Nynke naar een speciaal KDVZe zit nu nog in de wen fase en is daar stil en teruggetrokken en vind het nog niet zo leuk dat mama weggaat.Maar dit zal ze op een gewoon KDV ook hebben vermoed ik, maar dat komt vooral doordat ze weinig bij mij weggeweest is en de dagen dat ik werkte oma in huis is.Ik wil je wel waarschuwen dat je best wel kan schrikken als je binnenkomt zeker als je zo gericht ben op integreren. Nynke is een kindje wat veel kan en veel doet en dan zit er een manneke bij van ruim 4 met down die ver achter ligt op Nynke.De eerste keer dat ik er een ochtend was schrok ik ook van het verschil, maar de groep is klein (10 kindjes) en er zijn 2 leidsters en 1 stagiare dus aandacht krijgt ze genoeg en zij weten als geen ander hoe je een bijzonder kindje zo kan stimuleren dat ze stapjes vooruit zetten en dat is iets wat in deze mensen van nature lijkt te zitten (niet in allemaal) dat zie ik ook zo bij 2 vriendinnen die in de gehandicaptenzorg zitten, het is een ander slag mensen, die veel liefde kunnen geven doordat ze het bijzondere in onze kindjes kunnen zien!!! En er dus voor kiezen om dit vaak zware werk te doenHoe het verder gaat lopen zien we dan wel weer .Ik zal blij zijn als straks de fysio en logo ook doorschuiven naar hun toe, ik vind dat erg uitputtend ookal doet ze het primaZo dat was een lang verhaal Fijne sint

Kenjik

naah mate no undersoil hietang ya honestly didnt consider that the scum would have that did ya?As for hating the blooze well its more a religion than anything else when youve been brought up with small heath fans(not many i mite ad)the banter you have is next to none and can go over the top even with best friends thats how hard to the core it is personally im hoping we can do the business tomorrow although with teh injury list weve got it will be fingers crossed and get on ya knees to pray at the moment,just heard steven irelands out with an illness again but gabby will be back!!!!any good streams for me lars send um to me e-mail mate if ya get any!!cheers VTID

Anna

volg dat hier met plezier. HDR of niet? Een foto is een lkamtdruihcal, een beeld is dus nooit identiek aan de werkelijkheid. Daarom zou ik willen pleiten voor het kunnen' van manipulatie. Het is natuurlijk wel zo dat overgemanipuleerde beelden vaak kwijlen, maar fotografie is een autonoom' iets, een kunstvorm. Dus opnieuw, het kan, het mag, maar hdr moet iets beogen en dus daar aan afgetoetst worden.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails