« Maxime Wezenbeek | Hoofdmenu | Six Apart at sea »

donderdag, 09 oktober 2008

Reacties

Fredegre

En, ben je er geraakt? En was het ook interessant?

Tanem

Ik kan mij hier wel in vinden. Ik ben net beeognnn als promovendus op een tamelijk fundamenteel getint onderzoeksproject. Ik merk om mij heen dat mensen vaak een vrij negatieve houding hebben tegenover onderzoek doen: dat is toch saai en er komt nooit iets bruikbaars uit. Als ik dan uitleg waar ik precies mee bezig ben en waarom ik dit belangrijk vind verdwijnt de negatieve houding al snel. Ondanks dat er niet een direct toepasbaar doel is, blijkt dat met wat uitleg mensen prima kunnen inzien waarom het toch belangrijk kan zijn.

Lura

Ja, balkleed, hnerwrkieg van een balkleed dat ik vorig jaar heb gemaakt :dBinnenkort fotos, en vrijdag live voorstelling in Brussel (belvuemuseum, gratis inkom als je jonger dan 30 bent )

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails