« Nigerian Skype Chat | Hoofdmenu | Gevaarlijke blogger geeft gratis PR advies aan Pieter De Crem »

vrijdag, 28 november 2008

Reacties

Nils Geylen

Goed zo. Je redenering so far klopt als een bus: ontslag terecht, dronkenschap iets minder, uitspraak onnacceptabel.

Ik ga ook niet bij die Facebook groep, maar De Crem moet op z'n tellen passen.

Freddy

Prima verder doen

Koyie

fLkRCS Good point. I hadn't thought about it quite that way. :)

Daril

Andre9 zegt:Deze site gaat mede door jullie slenzeroge motivatie zeker goed komen.Jammer dat we elkaar vorig jaar gemist hebben. Deze zomer zal het zeker lukken. Wij zijn half juli weer in Baicoi.Ik hoop weer een holland-meeting te kunnen organiseren. Zal wel ergens in de buurt van Sinaia worden gehouden. groetjes,Andre9

Begini

En of het hard werken is! Ik ben nu al even thuis (oa ivm zwhsregncaap) en kan wel eens jaloers naar JW kijken wanneer hij naar zijn werk vertrekt. Voor alles is wat te zeggen, zo simpel is het.@Joyce: Bij mij op het werk hebben ze ook nooit moeilijk gedaan, maar het bracht me te veel onrust. Olivier kwam thuis van het kdv en alles moest snel snel. En op een van de dagen dat hij thuis was moest ik nog 4 uur werken. Dat krijg je niet meer gedaan met een peuter en een baby. Nu gaat Olivier lekker naar het kdv en komt thuis in een rustig huis. Voelt beter @Aagje: Wie weet komt het bij jullie ook nog wel eens zo ver. Je moet het gewoon de tijd geven en voelt het voor jullie goed en kan het financieel zou ik het gewoon eens proberen. Zo niet, dan niet.@Martine: Fijn dat het bij jullie zo goed heeft uitgepakt! Ik hoop dat ik over een half jaar ouzo het zelfde kan zeggen, maar ga daar wel van uit.

Nermin

Ik vond Prince2 leuk om te doen en het was stof die me ook echt boeide. Tenminste ook eens een nolmrae vraagstelling, unlike Microsoft examens.Gelukkig ook ruim gehaald dus, helaas net niet foutloos

Malvina

Het boek Puur Zeeland is een prachtige anluvlaing van mijn kookboeken.Ik neem ook vaak een kookboek mee naar bed, maar dan begint mijn maagweer te knorren.Groet uit EdeWillem

Ahmet

Hallo Ruben,wat een verscheidenheid aan velheran. Ook ik ben ondernemer geweest en de verhuurder van het pand dat ik huurde wilde plotseling het pand verkopen. Als huurder had ik het eerste recht op koop. Hij gaf mij een week de tijd om de finaciering (1,6 miljoen guldens) rond te krijgen. Al het zuur verdiende geld uit een eerdere onderneming was erin geinveesteerd om het up to date te krijgen. Er was mij dus alles aan gelegen om dit voor elkaar te krijgen. Echter de financiele instelling waar ik al een aantal jaren zaken mee deed zag er geen heil in. Uiteindelijk kwam ik nadat ik alles kwijt was geraakt, dak boven het hoofd, werk dus ook inkomen en mijn geinvesteerde geld na verloop van tijd toch weer aan werk en kon ik in de wsnp terecht. Ik moet zeggen dat ik een ze9e9r fijne bewindvoerder had maar mijn toenmalige werkgever ging na anderhalf jaar failliet en had ik geen inkomsten meer. Dus kon ik niet meer aflossen op de boedel en werd in staat van faillisement gesteld. Na enkele jaren is het faillisement opgeheven wegens gebrek aan baten. Wat kan ik nu nog doen en hoe kan ik mijn toekomst met mijn nieuwe partner veilig stellen? Zij heeft een eigen huis, stel dat haar iets overkomt en ik zou het huis erven wat kan er dan gebeuren? Ook hebben wij nog andere plannen voor de toekomst en zouden wij bijvoorbeeld samen een huis willen kopen. Hoe lang duurt het en is het mogelijk ooit nog eens een hypotheek te krijgen om een huis te kopen? Aangezien je toch vaker in dit blog aangeeft dat je soms beter failliet kunt gaan dan de wsnp zoek ik antwoord op deze vragen. Al jaren ben ik op zoek naar een antwoord en nog steeds zijn er he9e9l veel mensen erg terughoudend in de antwoorden. Ook moet ik erbij vertellen dat wij intussen weer een bedrijf zijn gestart omdat ik toch de leeftijd had dat ik niet zo maar weer aan het werk kwam. Helaas heeft dit bedrijf tot op heden nog niet genoeg opgebracht om er een loon uit te halen maar ondanks de economische recessie zijn wij nog steeds groeiende. Misschien zijn er mensen die dit lezen en hun goede raad willen geven aan een ondanks alles gelukkig man.

グッチ プレゼント

888888888888888888888
[url=http://www.azzaradesigns.com/%e5%8f%96%e6%89%b1%e5%ba%97%e3%81%af-%e3%82%b0%e3%83%83%e3%83%81-%e3%83%97%e3%83%ac%e3%82%bc%e3%83%b3%e3%83%88-%e7%84%a1%e6%96%99%e3%82%ae%e3%83%95%e3%83%88%e3%83%a9%e3%83%83%e3%83%94%e3%83%b3/]グッチ プレゼント[/url]
グッチ プレゼント

uggs

thank you for share!

us uggs

nice articles

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails