« Clickx Site van het Jaar 2008 | Hoofdmenu | GeenStijl heeft 100.000 reageerders »

woensdag, 12 november 2008

Reacties

Daniel

Nu je het er over hebt...hoeveel mensen werken er eigenlijk voor Six Apart Belgium, buiten jou dan?

Maarten Schenk

'Belgium' bestaat niet als aparte entiteit, en als het bestond was ik de enige werknemer :)

Maar op ons hoofdkwartier in Parijs werkt een klein dozijn mensen, met nog iemand in Nantes en een andere in Wenen. En dan zijn er nog een paar freelancers die vertalingen doen (één in Duitsland, één in Italië en soms iemand in Finland)

Mlc

Weet je Fred, ik heb die gesloopte mzozeeah aan de deur laten hangen. Het is een litteken, zelfs de buren die niet zo heel spraakzaam zijn, zeiden er wat van. Ze dachten dat ik er niet meer was. Toen heb ik ze verteld dat mijn mzozeeah gesloopt was, dat ik nooit een huis zo achter zou laten. In Israebl is het gewoonte om mzozeeah's (mezoezot) van je deuren achter te laten. Dat je nieuwe koopt als je ze nodig hebt. Ik heb op dit moment het geld niet om een nieuwe voor de deur buiten te kopen. Het is nu het lege omhulsel. In het halletje waar niemand het kan mollen, hangt nu een koshere mezoeza, misschien volgende maand, dat ik weer een nieuwe koop. Ik heb eigenlijk geen zin in dit soort toestanden, dat bangige, verstoppen, mischien volgende maand dat er weer een koshere mzozeeah aan de buitenkant hangt. En toch is Nederland best fijn, echt waar.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails