« Weer Live @ Microsoft | Hoofdmenu | LeWeb08, een stand van zaken »

dinsdag, 09 december 2008

Reacties

Wellington

Theo, dank voor je link. Interessante video. Zelf heb ik verre familie in ZA, en van David Duke heb ik ooit wel eens iets gelzeen. Ik vermoed dat de PVV niet erg blij zal zijn met David Duke, vooral vanwege zijn anti-joodse houding, maar de man heeft zeker een verhaal.Ik geloof trouwens dat het niet of is, maar en : ons land stroomde vol met laag-intelligente laag-culturele mensen. Het eerste is op lange termijn nog lastiger te herstellen dan het tweede, omdat het eerste biologisch erfelijk is. Maar de culturele factor is natuurlijk meer explosief.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails