« It died! | Hoofdmenu | Blogologie haalt een zeven »

maandag, 01 december 2008

Reacties

Fred Zelders

Wat een kwalijke move en 'een slechte beurt': Gewoon de stekker er uit, juist nu microbloging HET model is waar velen zich zo lekker bij voelen en zich massaal op gestort hebben. Heel veel content (die dankzij hun bestaan binnen de Pownce context zo veel waarde heeft gekregen) naar de maan. Het bieden van een export-mogelijkheid van je eigen content is natuurlijk een wassen neus. De context waarin is ge-microblog-d is immers weg!

"De mensen in huis halen" is een mooie verklaring, maar dan hoef je de dienst toch nog niet de nek om te draaien? Dat kan je dan beter doen als je er zelf iets tegenover kan zetten.

Ik denk dat er iets anders (anders dan wat er in de officiele lezing gezegd werd) aan de hand is, namelijk dat het financieel zware weer (krediet crisis) nu ook zijn tol aan het eisen is bij de VC-ers. Gevolg: allerlei stekkers er uit voordat de hele company onderuit gaat.

Jovelyn

Grote stukken taart eten en faofostd dat zal de lijn geen deugd doen We volgen alles op de voet en berichten dan aan de lange slaapster'.Twee lastige dagen gehad, trouw Mara (goed verlopen) en gisteren feestje Tim en Eve. Alles vanmorgen netjes opgeruimd en nu koers kijken: Vandebroucke !! , Frederic Willems (lotto) en Vino zopas out na val. Jana en Seb zijn aan het wrijven in Westende, en leuk dat ze dat vinden *grijs* Tot woensdag dan vanuit de onbewoonde wereld. Wees voorzichtig met die car.

Bhachu

Bregje is blijkbaar geen bgliooe die verstand heeft van klimaatgerelateerde kringlopen in de wereld. Indien wel zo, dant had ze toch wel zeker geweten dat de klimaathype een zuivere politieke betekenis heeft. Een echte wetenschapper is altijd sceptisch, zelfs over zijn/haar eigen research.

miu miu discount

good articles

jahvid best jersey

nice articles

hermes handbags replica

good articles

hermesvancouver.org

nice articles

oakley frogskins

All information provided is for educational purposes only
oakley frogskins http://www.monitoringdivision.net/oakley-frogskins/

ksyvqzxtk

ksyvqzxtk http://www.gmsxiw34482664asozbndt8o4u417937s.org/
aksyvqzxtk
[url=http://www.gmsxiw34482664asozbndt8o4u417937s.org/]uksyvqzxtk[/url]

moncler

Blogologie: Pownce overgenomen door Six Apart [url=http://www.cyfac.fr/airjordans.html]www.cyfac.fr/airjordans.html[/url] www.cyfac.fr/airjordans.html [url=http://www.cyfac.fr/airjordans.html]www.cyfac.fr/airjordans.html[/url] air jordan pas cher
moncler

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails