« Nieuwe terroristische dreigvideo opgedoken! | Hoofdmenu | It died! »

maandag, 01 december 2008

Reacties

stefan

Het beeld is gemaakt op een missie van de minister in Beiroet. Hierzo: http://www.daylife.com/photo/067M7x61mk3nz . Ook op flickr zijn er leuke foto's te vinden btw http://www.flickr.com/photos/webstermc/283364641/ !

Van Werde Kristof

Maarten, ik begrijp niet waarom je zo een ethisch rechtse, halfslachtiglibertaire, hetgezinisdehoeksteenvandesamenlevingadorerende flaplul forum wil geven.
Dit gaat mijn beperkte-doch-gezonde linkswijzende petje te boven.
De Crem is en blijft oet-lullig dom.

Groet,
Kristof

Maarten Schenk

@Kristof:

Lees het artikel nog eens opnieuw. Ik zeg letterlijk dat De Crem een leugenachtige, rond-de-pot-draaiende vrijemeningsminachter is. En daar is bewijs van.

Daarbovenop nog gaan beweren dat hij een zatte belastingsverspiller is, zou overbodig en misschien zelfs onterecht zijn, want daar is geen 100% bewijs van.

Argumenten zijn meestal sterker als je ze met bewijzen kan staven. Leugens en verdachtmakingen maken een argument zwakker als ze ontkracht worden.

Daarom pleit ik er dus als blogger voor om ons aan de feiten te houden, zodat Pieter De Pot niet aan Bloggende Ketels kan verwijten dat we zelf zwart zien.

Edwin

In een vorig artikel noem je het ontslag wel terecht. Je steunt dus machtsmisbruik door politici, het benoemen van blogs als gevaarlijk zegt veel over de attitude van de heer De Crem. Als er een journalist aan de toog had gezeten zou die net hetzelfde neergepend hebben..dus ontslaan dan maar ?
Overigens ligt niemand wakker van een minister in de wind, integendeel, het kan je (Waalse ) populariteit enorm doen stijgen. Als je daarentegen venijnig wordt als er kritiek komt, waar de heer De Crem duidelijk problemen mee heeft, dan hoor je in een democratie niet thuis..simpel..

cupido

Dat die lul op onze kosten enkele pintjes drinkt zal de zaak niet maken. Wel dat hij op onze kosten naar ginder is gevlogen om daar de paljas uit te hangen terwijl de vergadering blijkbaar was verplaatst.

Ilknur

MENSEN MENSEN MENSENIK zoals velen heb een probleem!!!alles is gadaen volgens instructies , bt geinstalleerd +run , gpsd geinstaleerd en opgestaart voor het opstarten va tomtom , bloetooth gps uitgeschakeld , en ook nog bij "show status gps de "ander bloetooth apparaat gekozen (BiNPDA) en tochhh is er geen bruikbaar signaal hoe lang dan ook bij show gps status komen er nooit gegevens in . ALSJEBLIEFT IEMAND DIE DEZE PROBLEEM KAN VERHELPEN PLEAAAAAASE , P.S EN JA IK HEB DE 6.02 VERSIE

Santiago

Beste Ida,Als abonnee van de nriuwsbieef word je elke week op de hoogte gebracht van de cadeaus van de week.Wanneer je dagelijks de homepage bezoekt en onder in de balk klikt op delicious. deelt uit krijg je automatisch het cadeau van de dag (ongeacht de datum die bij het artikel staat). Je doet dus helemaal niets fout! We gaan komende weken nog veel weggeven dus volop kans.Veel succes en excuses voor de verwarring, redactie delicious.

Thebaby

oooh wat erg/stom!! Ik heb na het posten van mijn vraag zo wieing tijd gehad dat ik helemaal vergeten ben om terug op deze website te komen kijken Ik heb in de plaats een uiencompote gemaakt maar had liever de cranberrycompote cadeau gegeven!Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor jullie snelle en persoonlijke reacties op alle vragen die jullie hier voorgeschoteld krijgen!KEEP UP THE GOOD WORK!

beats audio

vMvCxMnUsBtKtFpGdQaQzRlR beats audio http://www.archival-facsimiles.com/beats-audio-authentic-beats-audio-store/

香水 グッチ

999999999999999999999
香水 グッチ http://www.azzaradesigns.com/%e7%a0%b4%e6%a0%bc%e3%81%ae%e6%bf%80%e5%ae%89%e4%be%a1%e6%a0%bc-%e9%a6%99%e6%b0%b4-%e3%82%b0%e3%83%83%e3%83%81-%e5%8d%b3%e6%97%a5%e9%85%8d%e9%80%81%e5%8f%af/

discount coupon code

thank you for share!

sfilata gucci

[url=http://www.manageacondo.com/tag/mocassini-gucci]mocassini uomo gucci[/url]negozio gucci milano[url=http://www.manageacondo.com/tag/negozio-gucci-milano]negozio gucci milano[/url]orologi gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/orologi-gucci]orologi gucci[/url]gucci firenze[url=http://www.manageacondo.com/tag/outlet-gucci-firenze]gucci firenze[/url]outlet gucci firenze[url=http://www.manageacondo.com/tag/outlet-gucci-firenze]outlet gucci firenze[/url]spaccio gucci firenze[url=http://www.manageacondo.com/tag/outlet-gucci-firenze]spaccio gucci firenze[/url]gucci outlet firenze[url=http://www.manageacondo.com/tag/outlet-gucci-firenze]gucci outlet firenze[/url]portachiavi gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/portachiavi-gucci]portachiavi gucci[/url]gucci portachiavi[url=http://www.manageacondo.com/tag/portachiavi-gucci]gucci portachiavi[/url]portachiavi gucci uomo[url=http://www.manageacondo.com/tag/portachiavi-gucci]portachiavi gucci uomo[/url]portachiavi uomo gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/portachiavi-gucci]portachiavi uomo gucci[/url]portafoglio gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/portafoglio-gucci]portafoglio gucci[/url]portafoglio uomo gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/portafoglio-gucci]portafoglio uomo gucci[/url]portafoglio gucci uomo[url=http://www.manageacondo.com/tag/portafoglio-gucci]portafoglio gucci uomo[/url]portafoglio gucci donna[url=http://www.manageacondo.com/tag/portafoglio-gucci]portafoglio gucci donna[/url]portafoglio donna gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/portafoglio-gucci]portafoglio donna gucci[/url]gucci portafoglio[url=http://www.manageacondo.com/tag/portafoglio-gucci]gucci portafoglio[/url]portafoglio gucci prezzo[url=http://www.manageacondo.com/tag/portafoglio-gucci]portafoglio gucci prezzo[/url]scarpe gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe gucci[/url]gucci scarpe[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]gucci scarpe[/url]scarpe gucci uomo[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe gucci uomo[/url]gucci scarpe uomo[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]gucci scarpe uomo[/url]scarpe gucci donna[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe gucci donna[/url]scarpe uomo gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe uomo gucci[/url]scarpe gucci outlet[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe gucci outlet[/url]gucci scarpe donna[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]gucci scarpe donna[/url]scarpe gucci online[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe gucci online[/url]scarpe donna gucci[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe donna gucci[/url]scarpe gucci bambino[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]scarpe gucci bambino[/url]gucci uomo scarpe[url=http://www.manageacondo.com/tag/scarpe-gucci]gucci uomo scarpe[/url]gucci scarpe donne sfilata gucci http://www.manageacondo.com/tag/gucci-occhiali

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails