« Pompende bloggers | Hoofdmenu | Leven van je blog in Belgi: harde cijfers »

maandag, 23 februari 2009

Reacties

Sven

ik denk wel dat het moet kunnen, focus op 1 onderwerp dus geen persoonlijk blog en slim gebruik maken van affiliate marketing. Met adsense en enchanté alleen zal je er niet komen.

LVB

@Sven: Ik heb zonet mijn inkomsten uit bloggen gepubliceerd: http://lvb.net/item/7159

Uit de cijfers blijkt alvast dat enkel Enchanté en Adsense iets wezenlijks opleveren, al de rest zijn onooglijke peanuts.

Maar ja, mijn blog is dan ook een persoonlijke blog die niet in één onderwerp gespecialiseerd is.

Heb je voorbeelden van Nederlandstalige blogs die veel verdienen met affiliate marketing, m.a.w. met commissie op verkoop?

Pascal Beyens

Als je wil verdienen (affiliate) met bloggen kan je maar best over sex bloggen. :)
No joke.

Affiliate is niet te vergelijken met Adsense. Ofte CPC != CPA.

Met CPC zit je op een redelijk constant niveau.
CPA is totaal afhankelijk van seizoenen(uitgez sex :) )
Bv voor de reizen branche is dat vooral de maand januari. Dan boeken de mensen.
(Je zou dan Adsense kunnen zetten behalve in december/januari/februari wanneer je affiliates zet)

Maar ik zou zeggen, de reizen branche als voorbeeld nemend, dat je in Vlaanderen amper de helft kan verdienen van in NL qua verkopen.
De verkopen op zich zijn dan ook nog eens een flink pak minder in Belgie/Vlaanderen.

Vooral in Vlaanderen is er eigenlijk potentie voor een betere ontwikkeling van de markt en een grotere potentie voor bedrijven.
Maar dat is het al jaren en het betert niet echt.

Vlaanderen lijkt zo een beetje op een afstervende vlek in internet die nog net leeft maar maar nooit echt uit de startblokken is geraakt.

Eigenlijk is dat schandalig maar er is zo veel schandalig.

www.blogologie.be

Is er een belg die deels leeft van zijn blog.. Awful :)

Adeola

Laurens van Ek Marques zegt:Hoi, Wat een ontzettend leuk welbog heb jij! Dat kom ik niet vaak tegen. Ik vroeg me alleen af hoe jij rond komt in Portugal. Ik heb er vijf jaar gewoond en zou graag terug willen maar met de economie van nu vraag ik me echt af of dit een goed idee is. Heb jij hiermee ook ervaring ? En zou je die met mij willen delen ? Ben benieuwd. Groetjes Laurens[] Reply:juni 14th, 2011 at 22:27Hallo Laurens,Bedankt voor je compliment over mijn blog! Ik had in Nederland al mijn eigen bedrijf: webdesign en grafisch ontwerp. Dat heb ik 12 jaar geleden meegenomen naar Portugal. Mijn werk leent zich goed om op afstand te doen, de meeste van mijn klanten zitten nog steeds in Nederland. Ik ga daar enkele malen per jaar een week of langer naar toe om gesprekken met klanten te voeren, presentaties te houden of workshops te geven. Tot tot nu toe werkt dit prima.[]

Simona

zegt:Interessant en leuk geschreven aktriel. Ik heb een neef die molenaar is en dit gelijk aan hem doorgestuurd![] Reply:juni 29th, 2011 at 01:05Dank je wel, Karin. Op dit moment hebben we iemand te gast die studeert voor vrijwillige molenaar in Nederland. Dikke werkboeken heeft hij bij zich, vol leuke plaatjes. Erg interessant lijkt me.[]

Shawon

Paul Michel zegt:Ziet er professioneel en gelizleg uit!Zo ontmoet je wellicht ook wat andere ondernemers uit de buurt.Lijkt mij ook fijn als het werk op een ander plek is zoadat je je werk echt achter kunt laten en naar huis gaan Groetjes, je neef[]

Milena

Een natuurlijke ospislong voor meer (leef)ruimte. Bent u op zoek naar meer (mobiel) woonoppervlakte, een plek om gasten onder te brengen, een bijzonder kantoor of andersoortige werkruimte, maar dan zonder cement en steen? Kijk eens op de site van MiniCasas naar de mogelijkheden in hout en natuurlijke materialen. Lees verder bb

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails