« Brief aan de heer Stefaan De Clerck | Hoofdmenu | Vanavond in Feyten of Fillet op Radio1 »

dinsdag, 21 april 2009

Reacties

Tito

twitteraccount: justnotnowWat een twctinapoie. Ik had nog nooit van je blog gehoord, maar wat heb jij leuke artikeltjes, Love It! Ik gebruik niet vaak make-up die zo heftig is, maar ik kan ook nooit de perfecte smokey eye set vinden. Het ziet er geweldig uit. Ik zal zeker vaker je blog lezen daarom ben ik je maar gaan followen op bloglovin en twitter. Hoop dat je ze door blijft gaan.Dikke Kus een grote fan van je blog,Liefs en veel succesSamira :love:

Gislaine

Godverdomme! Maar het is ook zo ongelooflijk veel. Weet ik veel, wat te doen, wat te laten, wat te bsisselen en hoe aanpakken. Ik heb geen idee. Ik weet het niet. Er gaat van alles door mijn hoofd. De vraag is waarom, in vuurrode sluiers. Waarom ben je niet blij. Waarom zou je het niet doen. Waarom! Waarom! Waarom! Die tekst toen ik het las begreep ik het (zelf). Als ik het op mezelf richt. Je anwoord zit hem in je vraag! Uiteindelijk vind / weet je dat zelf

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails