« Acht min één? Tien! | Hoofdmenu | Mail verstuurd aan [email protected] »

vrijdag, 24 april 2009

Reacties

Frank Louwers

Hoeveel "John Wilhem de B."s wonen er in een dorp (ok, een stadje met een haven, maar t blijft een klein stadje) als Vlissingen?

http://www.scrnshots.com/users/frank/screenshots/152723

Bovendien staat er op dat als je in een straat woont waar een pedofiel woont, je moet bellen naar een telefoonnummer. Daar zeggen ze je doodleuk de naam en het adres.

Maarten Schenk

@Frank: Voornamen en eerste letter achternaam mag, volgens de Nederlandse wet althans. Dus geen geldige reden tot blokkeren. En als dat telefoonnummer reden is om te blokkeren in België dan moet de site van De Morgen ook op zwart, want die toonden dat nummer in een grote screenshot.

Frank Louwers

Ja tuurlijk is het binnen de wet. Net zoals ik je naam niet vernoem als ik zeg dat je Maarten S heet, fervent chiro-aanhanger bent, een site heeft met wat gele kolommen, bij een internationale blogplatform firma werkt en een paar dochters heeft.

Als je zo specifieke info geeft, ben je niet in overtreding met met die wet van de eerste letter van de namen, dat klopt. Maar iedereen weet dat jij het bent.

Maarten Schenk

Dat klopt allemaal, en toch is het geen reden om een website te censureren.

raf

http://www.stopkinderporno.nl wordt sinds enkele dagen niet meer geblokkeerd door de Belgische overheid.

De website www.pedoseksuelenonline.co.cc heeft niets te maken met Zuid-Amerika.
Zoek eens op wie de extensie co.cc beheert!
Bovendien verwees desbetreffende website door naar een weblog van Wordpress in de USA.
http://pedoseksuelenonline.wordpress.com


Jan Boeykens

Een 'nieuwssite over de bestrijding van kindermisbruik' ? Een nietszeggende blog wil je zeggen ?

m

en maarten s komt uit???

heb namelijk een buurjongen uit blaricum ( die kant weg ) die maarten s heet en sinds kort wordt verdacht van ontucht met een buurmeisje

Sakurai

HalloIk reageerde een tidjje terug al eens en heb het allemaal gevolgd; wij hebben een zusje van Donut hier in huis; ik begrijp heel goed dat je haar mist maar het is supersjiek wat je deed; Ik zou het niet kunnen maar dat spreekt misschien niet in mijn voordeel. Ik herken ons Zazouke in wat je schrijft en als ik naar de foto's kijk zie ik geen verschil. dat zijn toch superslimme beestjes. Nog eens proficiat!

Anggi

Wauw super dit! Soul past de onplezante maennn goed. Mooie keuze ook, al green en smokey robinson hoor je niet al te vaak. Alicia Keys wel, maar dit is echt een hele mooie uitvoering, heb m meteen op m'n blog geplakt.Mooi werk Matthijs!Ties

Mee

Tja, ik reageer wel via de pc maar ik denk dat je een punt hebt ieedern wil inderdaad zoveel mogenlijk vrienden maar wat zijn die vrienden waard als het er op aan komt??Ik kan zeggen dat ik maar weinig mensen heb die ik vrienden durf te noemen.Klinkt wat depri maar ik denk dat het zo inelkaar steekt.

Francesca

Om te voorkomen dat de ohinkereezd over dit stukje je nog neurotischer maakt: Ik vind het geweldig leuk. Probleem is echter dat ik zelf een score van 80% heb voor neuroticisme hahaha. Horoscopen zijn over het algemeen vriendelijker. Ik wens je een snelle uitslag van je sollicitatie!

Marilu

Dat zijn hele lieve woorden en net als jij goelof ik daarin.Ik ben ook erg trots op jou en we gaan het zeker redden, wij zijn bikkels!!!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails