« Facebook groep over de "Belgian Firewall" | Hoofdmenu | Acht manieren om de Belgische internet censuur te omzeilen (op rijm) »

woensdag, 22 april 2009

Reacties

Brecht

wow, nu zal niet alleen die andere site nog meer bezoekers krijgen!

Steven

ik heb je bericht geklied en ik volg je op twitter (Julie_popo)Waarom ik deze set wil winnen, heel simpel. Ik heb al enkele smokey eyes setjes geprobeerd maar nog nooit het 'perfecte' setje gevonden!Heel origineel is de reden niet maar ik ga hier niet een fake zielig verhaal vertellen om te winnen! ^^

Carry

Beste Zilvervis,Dank voor je reactie!Ik heb je stuk met veel ietsrense gelezen; mooi om op deze manier ervaringen en kennis uit te wisselen!Hartelijke groeten,Sigrid

ルイヴィトン キーリング

asdsf123432123432123432

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails