« Gratis bier breekt wet! | Hoofdmenu | Het finale antwoord van Stefaan De Clerck »

woensdag, 10 juni 2009

Reacties

Eugenie

Goedemorgen dames en heren. Wat spreken julile toch op een gebiedende wijs tegen mij. Vrienden kies ik zelf uit. En hier vertel ik verhaaltjes. Ga mij niet vertellen wat ik nog meer allemaal moet. Zoals je waarschijnlijk gezien hebt, ben ik nogal dwars. En sommigen, sommigen houden daarvan @Partout, Het dringt wat langzaam door, maar jij en jouw mening interesseren me niet zo. @Jacob, Ik ben niet verantwoordelijk voor het gedrag van de lezer, lijkt me. @Isis, dankjewel Blij met je reactie. @Noud, er zijn ook zinnen bij die ik niet deel. Deze bijvoorbeeld.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails