« Nieuwe aggregatoren voor Vlaamse nieuwsjunks | Hoofdmenu | Afsluiten is beter dan verstoppen... »

maandag, 01 juni 2009

Reacties

Amedee Van Gasse

Pas maar op, straks vervolgen ze je nog omdat je het recht in eigen handen hebt genomen. *g*

Yvo

Geachte,
u mag fier zijn dat U Stefaan een hak heeft gezet, maar hopelijk, als er morgen een nieuw slachtoffer valt van één dezer kindonvriendelijken, heeft U last van Uw geweten en zal U er nog heel lang aandenken, dat dit mss wel eens Uw fout zou kunnen geweest zijn! Dit alleen maar omdat U gefrustreerd bent dat Stefaan D.C. U niet wil antwoorden op U brief. Erg erg erg!!! Slachtoffers van deze misdaden in de kou laten staan, U moest U schamen.
Mvg.

Maarten Schenk

Beste Yvo,

Ik twijfel sterk of het publiceren van namen en adressen van vermeende pedofielen op één of andere obscure, weinig bezochte website ook maar iets uithaalt wat betreft het vermijden van toekomstige slachtofers. Net als het wegfilteren van websites overigens.

Een krachtdadige aanpak door justitie is volgens mij de beste oplossing. Pedofielen die in de gevangenis of een gesloten instelling zitten maken geen slachtoffers meer.

Overigens, een groot deel van de Belgische pedofielen op de lijst in kwestie hadden 'gevangenis' als huidige verblijfplaats.

Als één van de andere mensen op de lijst een nieuw slachtoffer maakt, dan zal ik daar geen gram schuldgevoel aan overhouden. De verantwoordelijkheid ligt dan immers voor de volle 100% bij gerecht en politiek die ervoor kozen om een gekende pedofiel terug in de maatschappij te sturen.

Mijn beweegredenen voor deze actie hebben op zich niets te maken met het lange wachten op antwoord van De Clerck. Als je mijn bericht had gelezen dan had je vast onderstaande paragraaf ook opgemerkt:

"Met deze actie wou ik enkel aantonen hoe eenvoudig het is om illegale inhoud van het net te doen halen en dat dit veel effectiever is dan filteren, in de hoop dat ook het Belgische gerecht en de Belgische politiek dit gaan inzien, zodat ze in de toekomst meer kinderpornosites echt gaan aanpakken in plaats van ze te 'filteren' en daardoor een vals gevoel van veiligheid te creëren."

En verder een prettige dag nog!

Yvo

Geachte,
Over het opsluiten van pedofielen of het werk doen door justitie, daar kan ik U alleen maar volledig in bijtreden. Maar juist daar ligt het grote probleem, de door hun gemaakte afspraken, na de zaak D., worden niet na gekomen, wetsvoorstellen van JMDD, 2 of 3 jaar geleden, en/of van AVDM, recent, worden ofwel geweigerd of zelfs niet behandeld!! Dus justitie en regering doen hun werk niet, dus, volgens mijn bescheiden mening, wil U hun daar op wijzen en zo de aandacht naar U toe trekken!
Vind het ook erg dat U de uitspraak in Uw mond neemt dat er indien er nieuwe slachtoffers vallen, U daar geen gram schuldgevoel zal aan overhouden! Ik hoop uit de grond van mijn hart en dit is gemeend, dat U in Uw familie- of vriendenkring, nooit zal te maken krijgen met deze materie, want denk dan dat U op de eerste rij gaat staan roepen. U zou Uw intelligentie beter gebruiken om slachtoffers te steunen en niet de kant te kiezen van mensen die hun werk niet doen of nog erger, van kindonvriendelijken! Sorry, klinkt mss cru, maar dit is mijn bescheiden mening.
Op Uw brief aan S.D.C., had ik ook al een hele tijd geleden een comment geplaatst, doch deze is verdwenen en hebt U ook nooit geantwoord!!
Mvg.,

Huug

Trr.. de reacties van de eencellige amoebes hier = niveau Het Laagste Nieuws. Sluipend gif is dat.

Toon

Ik denk dat ze bij Justitie net hun eerste computers hebben aangekregen, laat staan dat ze doorhebben hoe je op een deftige manier illegale content offline haalt. De kans is groot dat niemand daar weet wat 'hosting' eigenlijk is en het woord 'blokkeren' dus al te letterlijk interpreteert.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails