« Het finale antwoord van Stefaan De Clerck | Hoofdmenu | Craigslist »

maandag, 15 juni 2009

Reacties

Amedee Van Gasse

Oeioei, had mij dat dan gevraagd, ik had het u direct gezegd! ;-)
Voor al uw hypes, memes en andere internetfenomenen: één adres. ;-)

LVB

Stond op 13 april al in mijn delicious ;-) http://lvb.net/item/7292

Hemantkumar

kan zorgen voor psrioonlejk gewin wat ten koste kan gaan van de groep. Experimenten bij veel verschillende organismen van bacteriebn tot mensen laat zien dat opportunisme niet uit te bannen is. Maar het kan en moet wel tot een minimum worden beperkt omdat anders de groepsstructuur verloren gaat en dus het voordeel van samenwerken.Voor verschillen tussen mannen en vrouwen moeten we kijken naar andere experimenten. Misschien kan Eva daar binnenkort eens wat over schrijven, die is daar meer expert in.Communicatie (in wat voor vorm dan ook, bacteriebn communiceren bijvoorbeeld dmv van chemische signalen en bepalen daarmee wat voor groepsstructuur ideaal is, mensen doen het met taal) is inderdaad belangrijk en brengt weer een heleboel extra complexiteit met zich mee. Er zijn boeken vol geschreven over wat belangrijk is voor het functioneren van groepen. Ik heb me hier beperkt tot 1 aspect.

Becca

okee! Idee! ONderzoeksplan:1. Neem een zogenaamd dier met 2 levnsefase (1 in larve-stage, 1 in volwassen stage)2. Isoleer DNA3. Sequence4. Homology comparison5. Eureka! totaal verschillend? H1 geaccepteerd.6. DNA toch gelijk aan elkaar? H0 geaccepteerd.7. Nature Genetics8. Nobel prize

Surendra

Mooie foto met een verhaal. En de merel, hij brdoet gewoon voort, ook als je der op minder dan een meter passeert, terwijl merels anders toch zo schuw zijnpp

Nicole

Ik heb al een weekje vrij gemonen. Vanavond de tickets maar even boeken.@Nicole: Dank je wel, lief! Ik denk dat jij het net zo goed had kunnen doen als ik. Mijn betoog was ook niet zo vloeiend hoor, maar gelukkig kan er geknipt worden @Pim: Dan je wel!@JW: Jij bent nou niet bepaald objectief he @Yvette: Het wordt niet uitgezonden. Het komt op een dvd die door het NSGK als voorlichting gebruikt gaat worden (samen met de serie).@Ans: Wat leuk dat je reageert. Ik denk dat veel ouders het wel kunnen herkennen. Of je kind nou Down heeft, autisme, of misschien helemaal niets. In de toekomst kijken is moeilijk en confronterend.Iedereen is ook z'n eigen ik, maar er zijn ook overeenkomsten. Ik zeg altijd: Olivier he9e9ft Downsyndroom, hij eds geen Downsyndroom. Hij is zijn eigen ik. Ik zal ook nooit zeggen dat hij dingen niet zal leren, maar hou er natuurlijk wel rekening mee dat dat wel gebeurt. Lastig.

gilet moncler

Suede est si doux que gomme à crayon suffit de frotter tacher de lui. trois) pluie la plus humide que vous obtenez, plus froid que vous serez, parce que l'eau conduit la chaleur beaucoup mieux que l'air.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails