« Die bloedige bloggers toch... | Hoofdmenu | TypePad Mobile »

maandag, 08 juni 2009

Reacties

Jeroen

Killer feature!
....battery killer, that is :)

Latte

Ik heb ook sinds vorige week een HTC TP2 en bij mij lukt dat niet wanneer ik met de magneet over het toestel ga om die te laten aanspringen, ik denk eerder dat het een hoax is die verteld wordt.

Misschien een tip voor nieuwe gebruikers: om uw touchscreen te vergrendelen druk je enkele seconden op de toets rechtsonder, daar heb ik even achter gezocht)

Het is mijn eerste smartphone, en ik ben helemaal niet onder de indruk van dit toestel en zijn prestatie's (geen ervaring met andere)
Als je graag een duur toestel wil met veel onnodige toeters en bellen moet je dit vooral kopen. Ik ben eerlijk gezegt teleurgesteld in de mogelijkheden ervan, zo is de Straight Talk bijna niet bruikbaar in de praktijk, alle mensen zeggen dat ze ons maar met veel moeite kunnen verstaan, dus dan schakel je dat ook niet meer aan. en is die functie compleet nutteloos.
Ik heb al een paar keer voorhad dat het toestel compleet vastliep, als je dit toestel gebruikt voor zakelijke dingen zoals ik dan is dit echt wel een afknapper.

Zo ben je ook verplicht om outlook te gebruiken op pc zodat je kan syncroniseren, Outlook zit erbij met 60 dagen trial, daarna moet je dokken. :-((

Bij sonyericson vind je tenminste allerhande gratis syncroniseersoftware die gratis is.

Zoiets kom je pas te weten als je het eenmaal aangekocht hebt, mocht ik het overdoen, ik zou deze niet meer kopen en zou vermoedelijk uitkijken naar het paradepaardje van Sonyericson

Maarten Schenk

Zoals je op de video kan zien, is het zeker geen hoax.

Bedankt voor die vergrendeltip!

Jammer dat je teleurgesteld bent in het toestel, zelf heb ik nog geen vastlopers gehad en ik had sowieso al een versie van Outlook die ik vervolgens met Google calendar synchroniseer, dus voor mij was dit geen probleem.

Miel

Hey Maarten ik heb hier nog een paar van die stoffen zakjes liggen, ipv je hard cover. Next time I see you, you'll get one! (mocht je er nog geen hebben)

Frank

Ik ben erg tevreden met mijn HTC Touch Pro2, en heb het zelf ook eens geprobeerd. Het is geen HOAX! Mijn telefoon gaat ook gewoon aan. Daarnaast is het ook zo dat mijn beide bankpassen die vaak in de buurt liggen van de HTC het niet meer doen. Raar?

Berry

Is inderdaad waar maar niet met wat instellingen te verhelpen. De gevolgen bedoel ik dan mijn toestel schakelt zichzelf uit.
Dus warm worden en battery drainage is minimaal.
Outlook gezeur en vastlopers wie geen ervaring heeft met windows mobile kan beter een blackberry kopen. Kom met echte kritiek ik stream hier fucking HD youtube via vodafone en iedereen valt hier stijl van achterover de kwaliteit van beeld en geluid zijn super. Geef me concrete voorbeelden van zaken die niet werken in plaats van subjectieve kneuzen ervaring van zogenaamd zakelijke gebruikers die een beetje dom zijn. Ik ben na jaren met de tytn II tevreden te zijn geweest nog weinig toestellen tegen gekomen die deze specs hebben en goed presteren. Dat er mongolen zijn die echt geen smartphone waard zijn omdat ze simpel gezegd zelf niet zo smart zijn.
Een telefoon is er om te bellen een pda om zaken mee te doen. met de TPII kan dit beide en nog veel meer.
EN voor alle zakelijke gebruikers die er niet mee overweg kunnen heb ik een tip koop een kladblok en een pen.

Berry

excuus voor de rommelige zinnen in mijn vorige commentaar. Ik bedoel met name de eerste zin waar het woord niet onoverkomelijk wat ik weg heb gehaald maar niet vervangen.
Niet onoverkomelijk leek me een beetje ouderwets maar beter ouderwets dan onduidelijk. Sorry ik zal beter opletten next time.
GR Berry

Koen

Niemand problemen met Tom Tom 7? Bluetooth werkt dan niet meer...

Voor de rest het neusje van de zalm.

tommy Van den Eynden

Ik heb een htc toestel sinds oktober, en heb met die draagtasjes ook problemen ondervonden, soms als ik een oproep krijg en ik nemm het toestel uit de draagtas, dan wordt het gesprek onderbroken

www.facebook.com/profile.php?id=545373782

Hey Berry...ik heb exact hetzelfde probleem...heb juist TomTom 7 geinstalleerd en ineens werkt mijn bluetooth niet meer...oplossing voor? let me know via facebook fzo :)

Adriaan

nou ik durf wel te zeggen dat het een kut ding is, alarm kan je niet je eigen muziek op zetten, blanco tabbladen op je beginscherm kan je niet weghalen en je achtergrond is altijd bedekt.
eigen beltoon voor sms is niet mogelijk, als je bestanden via bleutooth wil versturen staat niet eens in je menu
vastlopers zijn hier dagelijks te vinden.
speaker kraakt al nieuw uit de doos
ladersnoer voor int stopcontact is veel te kort
idd syncrinisatie is een drama als je geen outlook gebruikt enz
ik kan nog wel een uur blijven schrijven maar kap er nu mee.

mvg en zeer ontevreden kpn en htc klant

noooitmeerhtc

Zonder twijfel de slechtste mobiele telefoon die ik ooit heb gehad (en heb er veel gehad) alles is kut aan dat ding! Voor het eerst in mijn leven heb ik iets stuk gegooid omdat het zo slecht is. Ik hoop dat de mensen die de software van HTC 2 hebben gemaakt vermoord worden en dat ze branden in de hel, minimaal.

Gorge

@Adriaan
behalfde het stukgooien zou ik precies hetzelfde kunnen zeggen. ik heb constant gezeik met dat ding. vastlopers, zwarte schermen, scherm die niet reageerd. wekker die regelematig niet af gaat tot ik het scherm aan doe, het 1tje die blijft staan bij me smsbox om aan te duiden dat ik een nieuwe sms heb terwijl dit niet het geval is. nu heb ik weer een nieuwe na de firmware upgrade namelijk dat tijdens het smsen opeens versprongen wordt naar een het smsje erboven, dit houdt in dat ik vervolgens weer moet drukken op het typvlak en daarna pas weer mijn sms verder kan typen.
ik vond de update naar windows 6,5 al kut en heb regelmatig gekeken of er al een nieuwe upgrade was, nu is ie er en deze is nog kutter.

idd slechtste telefoon die ik ooit gehad heb, ik dacht dat HTC inmiddels goed was. ik koop nooit meer een htc, ik dacht dat dit een "iphone" killer was. nou mijn volgende telefoon is een iphone

Jaap

Zlef sinds een week een HTC PT2 en ervren PDA gebruiker door M1000 en M3000 compleet te verslijten.. Ben tevreden, met name over geluidskwaliteit en beeldkwaliteit.. Vind de software soms wat omslachtig, bijv foto verwijderen is 4 klikken, kan makkelijker..Ik begin niet eens maar aan synchroniseren, veel teveel gedoe..ik hou mn agenda bij op t ding en mn gmail laat ik automatisch showen op t ding. Als ik muziek of video's wil zet ik t op de 8GB ( want dat trekt ie) geheugenkaart en gebruik hem dus ook als MP3 speler. Minpunt vind ik (nog altijd) bij HTC dat de camera's niet kunnen inzoomen. Filmkwaliteit was bij de M1000 in MP4 heel goed, werd bij de M3000 slecht met 3gp en is nu weer prima op de PT2.

Je moet bij htc niet bang zijn mo af en toe t ding te resetten, desnoods door de
batterij eruit te halen.
Jaap

christian louboutin

Your dreams are waiting to be realized.

Supra Shoes

Failure is the mother of success.

Google PageRank

Statistics show three gallons of boiling water poured directly into the mound
will kill fire ant colonies with about 60% efficiency.
The Ephedra pill improves the force of skeletal muscle contractions with a powerful effect
on performance. In addition to helping achieve high-levels of physical fitness, active
participation in sports is known to enhance focus and concentration,
improve self-confidence and body language and sharpen
the child's ability to handle challenges and take quick decisions.

An Update On Necessary Factors Of roll forming machine

The combination of Ronnie Montrose on Les Paul and Sammy Hagar on vocals created
a hard driving rock and roll machine that churned out monster releases Montrose and Paper Money and Hard Rock Classics like 'Rock Candy,' 'Bad Motor
Scooter,' 'Space Station No 5,' 'I Got the Fire' and 'Rock the Nation.
I accidentally run into an interest in making sourdough bread by something
totally odd. Positively Organic features positively adorable organic clothing for your child.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails