« Nescafé in de brievenbus! | Hoofdmenu | Kinderrechtenverenigingen: Internetfiltering = geldverspilling »

dinsdag, 14 juli 2009

Reacties

Miftahul

Ik heb het idee van een petitie vrmeeld omdat dit wel het minste is wat je kunt doen. Het is eenvoudig te organiseren en vergt van iedereen slechts een zeer kleine inspanning om zijn of haar stem te laten horen.Daarnaast zou je natuurlijk ook met andere acties moeten komen. We kunnen het Binnenhof volgooien met kopieebn van archiefmateriaal. Ik denk aan dossiers van rechtbanken, beleidsnotities van provincies enzovoort. Onder het motto: "zonder geld geen archiefbeheer" of "wordt dit Het Nieuwe Beschikbaarstellen?"Overigens vind ik zo'n petitie niet aan mij. Het is veel sterker als BRAIN (in samenwerking met andere partners, zoals de KVAN, onze beroepsvereniging) daar werk van maakt.Bedankt voor je reactie.

Rock

Pfff... Moet ik weer op m'n woorden gaan leettn - dan kan ik beter voor een blad gaan schrijven! ;-)Het doel van het project is omschreven als "een platform creebren waar alle Nederlandse archieven hun scans kunnen aanbieden om te laten indexeren en waar alle gebruikers van archieven hun steentje kunnen bijdragen aan het toegankelijk maken in ruil voor het plezier, de contacten, de informatie, de eer, scantegoed en wat we nog meer kunnen bedenken."Dat 'zo snel mogelijk' is dus iets wat ik er blijkbaar zelf bij heb bedacht... haha! Maar zoals uit mijn eerste alinea blijkt - en zoals je me hopelijk kent - vind ik de samenwerking met het publiek het allerbelangrijkste.Ik denk dat deze opzet kwalitatief betere resultaten oplevert dan indicering in bijvoorbeeld India (alhoewel ik daarmee geen ervaringen heb) maar in ieder geval is de ontstane klantrelatie goud waard.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails