« Kinderrechtenverenigingen: Internetfiltering = geldverspilling | Hoofdmenu | Wat ga jij doen als je de griepepidemie overleeft? »

woensdag, 15 juli 2009

Reacties

Frank Louwers

Just curious: wat staat er in de TOS van typepad? En hoe zou jullie abuse-team reageren?

DNH

Je moet eens gaan kijken naar andere sites waar wordt opgeroepen tot het vermoorden, verminken en ik weet niet allemaal wat van pedofielen, maar ik ken jullie antipedofiele fascisten wel: zo willekeurig als de pest.
En nu vooral maar dit berichtje snel weghalen want censuur is het enige wat jullie leugenaars en kindermoordenaars kennen, maar de site blijft gewoon staan want ik heb vele, machtige vrienden, en genoeg back-up's om een bibliotheek mee te vullen, stomme BELG!

PEDOFILIE IS LIEFDE!

DNH

En je verraad jezelf, mooie censurist, door je betoog te beginnen met "Pedofielen en de gebruiksvoorwaarden op WordPress.com", terwijl je in je stukje aggeert tegen het feit dat ik geweld oproep en niet een lans breek voor pedofilie.
Het gaat jou natuurlijk helemaal niet om het geweld, want dat laat je op de talloze andere sites die daartoe oproepen richting pedielen ook gewoon staan.
Het gaat meneertje de fascist om het feit dat ik pedofilie verdedig.

Je moet je eigen rotte kinderen lekker gaan onderdrukken stomme Belg, mooie Marcel Dutroux dat je er bent, of erger nog, want je misgunt het vrije woord aan jou en andermans eigen kinderen, maar DNH schrijft al TIEN jaar en DNH BLIJFT schrijven want kindermoordenden fascisten zonder hersens zoals jij moeten niet alleen van het internet af maar moeten van deze wereld af!

Doei!

DNH

Maarten Schenk

Ik neem aan dat u ook bewijzen heeft voor het feit dat ik kinderen vermoord zou hebben? Er bestaat nog zoiets als laster en eerroof... Een publieke verontschuldiging is minstens aan de orde.

U plaatst hier ook zomaar doodsbedreigingen op mijn privesite, en roept dan hard dat u waarschijnlijk gecensureerd zult worden. Maar wees gerust, ik ben niet zo dom om dergelijk uitstekend bewijsmateriaal te vernietigen.

Van mij mag u best pedofilie verdedigen, en zelfs oproepen tot geweld. Maar de gevolgen (sociale isolatie, geweigerde dienstverlening door bedrijven en mogelijke gerechtelijke vervolging) zijn volledig voor uw eigen rekening.

Maarten Schenk

@frank_be: Op TypePad zijn oproepen tot geweld ook niet toegelaten.

DNH

Eerroof?
Laat me niet lachen, de pedohat in je hersens heeft het ook al ziek gemaakt zie ik.
Eerroof is in Nederland niet evrboden hoor, en iets dat JIJ niet heb KAN je niet afpikken, zie je wel, stomme BELG!
En doodsbedreigingen, waar zie je die staan?
Ach, jullie zielige antipedofielen zijn allemaal hetzelfde. Steeds weer dezelfde beschuldignen en verdraaiingen.
Het is net alsof jullie het met elkaar hebben afgesproeken!
Gek, hè?

En gerechterlijke vervolging voor het verdedigen van pedofilie?
Sociale isolatie? Echt, je wordt te belachelijk voor woorden.

Je moet eens wat meer van kinderen gaan houden, misschien dat je dan ook wat meer begrip voor pedofilie krijgt, of durf je niet met een andere mening je HALS uit te steken?
Welterusten!

AnamCara

Dit is hallucinant...

Andhi

Een pedofiel die 'Marcel Dutroux' schrijft, is dat niet zoals een katholiek die de naam van Jezus niet kan onthouden?

Volgens mij is DNH gewoon een ongevaarlijke poser met het IQ van een doos Kleenex.

Habib

Ik vind hoe dan ook dat iedereen een uitlaatklep nodig heeft. En daar recht op heeft. Zo dus ook Michel Hoff.

Laat 'm gewoon z'n ding doen. Volgens zijn eigen schrijven heeft de man AIDS. Hoelang zal hij nog hebben? Na zijn overlijden zal zijn schrijven langzaam vervagen. Net als andere on-bekende schrijvers.

DNH

Hahaha, Habib, jij slaat de spijker op zijn kop!
Na ons overlijden.
Dan praten we wel verder, goed idee!

En dan hebben de kinderen óók spreekrecht!

Maarten Schenk

Kijk, ik interpreteer het misschien verkeerd, maar is "kindermoordenden fascisten zonder hersens zoals jij moeten niet alleen van het internet af maar moeten van deze wereld af!" geen doodsbedreiging? Ik veronderstel niet dat je me een tripje naar het internationaal ruimtestation toewenst, of wel?

Het Nederlandse recht bevat inderdaad geen wet tegen "eerroof", maar smaad, laster en beledigingen kunnen wel degelijk strafbaar zijn in Nederland:
http://www.iusmentis.com/meningsuiting/smaad-laster-belediging/

Overigens, als u mijn artikel had gelezen, dan weet u dat u van mij zo hard en zo vaak mogelijk uw mening mag roepen (zelfs is die erg aanstootgevend), en dat ik de mensen van WordPress dus gelijk geef met hun free speech clausule, al ben ik het helemaal niet met uw meningen eens.

Maar door uw bedreigende taal gooit u uw eigen ruiten in en overschrijdt u wel degelijk een grens. Mijn opmerking over gerechtelijke vervolging ging dan ook daarover, en niet over uw (verwerpelijke) mening.

Was het overigens een beetje prettig daar in de bibliotheek van Amsterdam waar u het misdrijf 'smaadschrift' pleegde?

DNH

ja, hoor, heerlijk!
een warm zonnetje gluurt door de ramen naar binnen en verderop zitten allemaal zoete meiskens die wel mee willen met me naar huis.
Tja, dat heeft zo z'n voordelen, hè, een openbare bibliotheek waar je ook kan internetten!

Pieterjan VL

@DNH vermoedelijk is de verbinding er ook een pak sneller dan de instelling waar je tegen 16 uur weer naartoe moet :-)

Sam Vloeberghs

@DNH

Zielig en ziek zijn de enige toepasselijke antwoorden op uw uitspraken!

DNH

@Sam: ziek en zielig zijn de enige argumenten die jullie tegen zoveel sterke teksten kunnen inbrengen.
Maar ik wist aldoor da'k GELEYCK had!
Schaam je nergens veur....

DNH

@Pieter jan: hoe weet jij dat?
In welk gesticht zit JIJ dan?

Dick Richie

"Dat is wat baron M.M. Hoff, alias meester DNH, weldoener, kinderschutsheer, verdediger van mensenrechten en doemdenker op zijn webblog betoogt."

Bescheidenheid is al evenmin aan hem besteed als weldenken en fatsoen.

Maar serieus: ziek, zielig en hallucinant zijn nog maar de minste trefwoorden die je hier op kan plakken. Oh your god...

SL

Dit is gewoon te ziek voor woorden...

Inferis

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Internet_dog.jpg

Laten we stellen dat ik het dus met Andhi eens ben. :)

DNH

Trouwens, als jullie toch zo geinterssserd in nieuwtjes omtrent het fenomeen pedofilie zijn: lees dit eens aandachtig door:
http://dnhnieuws.wordpress.com/2009/07/15/pedohetze-samenzwering/

Marnic

In Nederland is er, lijkt mij, een trend waarbij ook pedofielen of sympathisanten vragen om aanvaarding/tolerantie van de gemeenschap. Eerst was er de openlijke stichting Martijn http://www.martijn.org/. Nu stuit Maarten op deze Wordpress. Ik heb helemaal niets tegen pedofilie, zolang kind en ouder hiermee akkoord gaan lijkt mij dit geen probleem. Toch is de maatschappij daar nog niet klaar voor lijkt mij. Wel erg jammer vind ik het woordgebruik en de haatdragende berichten die DNH uitstraalt. martijn.org stuurt vredelievende boodschappen die daarbij de gewone mens wil laten inzien wat pedofilie juist is. Acceptatie en verdraagzaamheid bereik je niet met wrevel en lange tenen maar met geduld en doorzettingsvermogen. U doet mij beste DNH erg denken aan een zekere Wolfgang van een jaar (misschien wel langer) geleden. Deze persoon verscheen op Belgische fora en verdedigde het woord van de Führer. Dood aan alle holebi's (ikzelf dus ook). Geen problemen met die man hoor, hij mag dat denken en vinden. Toch voorziet de maatschappij grenzen en wetten die niet mogen geschonden worden. Racisme behoort daartoe. Nu of u nu Nederlandse wetten schendt of niet, het zal me een worst wezen. Ik kan u alleen maar meegeven dat tact u niet zou misstaan.

DNH

Tact, mijn beste heer Marnic, zouden al degeen die haatzaaiberichten en oproepen tot geweld -dit is inclusief het oproepen tot de doodstraf voor pedofielen!- van de duizenden en duizenden verwensingen, bedreigingen ("als ze aan mijn kinderen zitten dan"... is óók een bedreiging!) en oproepen tot geweld naar de pedofiele gemeenschap toe, diewelke al sinds jaar en dag door onze geachte dames en heren van justitie, die daar toch over zouden moeten waken en daarvoor betaald worden, getolereerd en door de vingers gezien wordt, en op het internet gevonden kunnen worden!
Ik zou willen dat mensen als u eens wat minder selectief verontwaardigd zouden zijn wanneer zij mijn blog bekeken.
Haat kweekt haat en terreur bestrijdt met met terreur.
Overigens is dat oproepen en bedreigen mijnerzijds maar een spoorslag vergeleken de vele andere, hoogst doordachte en intelligente, soms zelfs gevoelige, berichten die er op mijn blog te lezen vallen.
Maarja, dan moet je niet ziende-ogen blind willen zijn voor alle zo gedegen argumenten die voor pedofilie spreken en de pathalogieverklaring van het alom zo in den maatschappij vertegenwoordige antipedofilie, welhaast bewezen en allemaal gratis te lezen op http://dnhnieuws.wordpress.com

Ad Struyk

DNH, M. Hoff, wij zijn in het bezit van 2 foto's van deze pedoseksueel die bovendien HIV heeft.
Stopkindersex.com schrijft al 3 jaar over DNH

Ad Struyk

DNH

Ha, ha, die gekke Ad Struyk, zit je weer te stoken en te valselijk beschuldigen?
Dus ik ben een pedoseksueel?
Je weet dat jou medewerkster en bazin Yvonne van Hertum, twee maanden de gevangenis in moet wegens laster en smaad?
Ga, toch weg, zielepiet, je bent een geesteszieke kinderbeul die kinderen het genot van seks niet gunt en als een schizofreen overal kinderlokkers om je heen ziet die er niet zijn.
Bovendien breng je met je hezte kinderen ernstig in gevaar waarmee je je dus indirect schuldig maakt aan kinderbeulerij en kindermoord.
Daarbij pleeg je censuur en laat geen weerwoord toe waarmee je je ook nog eens een aanhanger van het fascisme betoont.
In Nederland neemt niemand, behalve wat dyslexische achterbuurtbewoners, je meer serieus, ga je het nu in België proberen?

habib

Ad Struyk = Yvonne, volgens Pippeloentje zie
http://www.stopkinderhex.com/2009/07/14/niet-alleen-het-vogeltje-zingt-vals/#comment-865
En niet alleen volgens Pippeloentje.
Zo veel meer mensen beweren dat Yvonne, Ad is... waneer krijgt ze het zelf eens door?
zie b.v. : http://www.google.com/search?hl=en&q=Ad+Struyk+yvonne+van+hertum&btnG=Search&aq=f&oq=&aqi=
Ach, waneer Yvonne graag Ad wil zijn moet ze dat zelf weten.

Dit ging over Ad/Yvonne lekker off-topic.
Nu dan On- Topic

Zoals ik al schreef heeft iedereen een uitlaatklep nodig. Dus ook DNH aka Michel.
Hij dreigt, maar heb nog nooit in de krant kunnen lezen dat hij de daad bij het woord gevoegd heeft. Hij heeft al vele backup's.
Dus; zorgt men er voor dat 1 weblog wordt 'delete' dan heeft hij er tig achter de hand. Of wel zonde van jullie tijd.

Hij zal nu vast hard lachen voor de gratis reclame.

DNH

Hahahahaha! Whahahahahahahahaha!
Hahaha!Ha!Ha!Ha!Ha!Ha!
WHAHAHHAAHAAAHAHHAAAHAHAAHAH!!!

binard paul

ik heb niks tegen pedos als hun penis, vingers en tenen en hun tong geamputeerd zijn

Cpt. Iglo

Ook wel grappig: inmiddels is mevrouw van Hertum een blog begonnen op wordpress.com. Reeds in de eerste paar postjes heeft zij de gebruikersvoorwaarden van wordpress.com overtreden.

Ik ben derhalve benieuwd wanneer haar blog uit de lucht geplukt wordt.

Ahmed

Ik ben zelf eigenlijk bdkeneer met horizontale stratificatie in de waterkolom dan met verticale. Bij horizontale stratificatie ontstaan lagen in de waterkolom door verschillen in temperatuur of zoutgehalte. Als die stratificatie eenmaal optreedt gaat het ook weer menging tegen en versterkt zichzelf daardoor. Ik zal eens opzoeken hoe dat precies zit bij die verticale grenzen, maar ik betwijfel of er veel onderzoek naar is gedaan.

Ali

De transition blfijt een grappig dingetje, en voor plekken als Amerika, Groot-Brittanie en Frankrijk erg handig, maar is in Nederland niet practisch. Dit omdat je nog steeds een vliegveld nodig hebt om op te mogen stijgen en te mogen landen. Vervolgens ben je met alle handling procedures nog bijna meer tijd kwijt dan de minime tijdswinst die hiermee te winnen is.De reden waarom het in voorgenoemde landen wel zou werken, is omdat op die plekken er veel meer vliegveldjes zijn, veel grotere afstanden worden afgelegd, en veel van de veldjes daar ongecontroleerd zijn, waardoor je veel minder tijd kwijt bent aan ground operations voor/na de vluchtfase.

Semed

Natuurlijk is de temperatuur getgesen. Wat criticasters alleen bestrijden is dat dit grotendeels door menselijk handelen komt. Of als je de aarde als 1 systeem beschouwt, dat het dan logisch is dat eens in de duizenden jaren de temperatuur flink stijgt of daalt.

Imran

.. uhh, over die zes dagen, dat kan zomaar ns waar zijn. Hoe weet jij zo zeker dat dat colmtepe onzin is? Was je erbij toen die zes dagen niet gebeurde? Het juiste antwoord is dus dat we het gewoon niet weten. Ik heb, als atheist, ontdekt dat er enorm veel ware feiten in de Bijbel vermeld staan, maar ik heb bij lange na nog niet alles kunnen onderzoeken en heel veel is ook niet mogelijk te onderzoeken (hoewel .. nu misschien nog niet, maar in de toekomst?). Ik ben tot de voorlopige en zeer voorzichtige conclusie gekomen dat een belangrijk deel van de Bijbel gebaseerd is op waarheid en wetenschappelijke feiten. Wie weet zijn die zes dagen ook wel waar

Piscez

er wordt veel druk uitgeoefend op isaerl om de blokkade op te heffen met gaza maar mensen weten niet dat isaerl gaza van electriciteit voorziet geld zien ze daar niet voor zelfde voor water . weet je dat er hollandse gebouwde huizen leeg staan want de hamas wil niet dat het volk rustig een leven gaan leven . ze willen isaerl kapot maken en gebruiken daar de media voor.. spelen vals . liegen en bedriegen en de linkse nederlanders zien niet in dat ze voorgelogen worden .

The North Face Shop

Oakley is an authentic brand which gives you complete eye protection. It assures you best quality and you can see for yourself what it can do to your personality and confidence. These sunglasses are very long lasting; so buying an Oakley would be a once in a lifetime kind of an investment..
The North Face Shop http://www.jacketusoutlet.com/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails