« Cherry is live! | Hoofdmenu | Heusden-Zolder is een censuurdorp! »

vrijdag, 28 augustus 2009

Reacties

charmingdate review

I agree with your point!

Yllza

Hallo Tefke,Wij volgen ekaalr via twitter. Je blogs zijn zeer herkenbaar. Zo ook dit blog. Ik ben ook gestopt met werken. De rust in het gezin is heel fijn. De tijd die ik voor de kinderen heb is meer waard dan welk salaris dan ook. Maar ook ik vind het niet altijd even makkelijk. Ik loop eigenlijk precies tegen dezelfde dingen aan die jij zo goed beschrijft. Maar ook ik heb inmiddels een goede balans gevonden. Al moet ik die grenzen wel goed bewaken.Nogmaals, ik vind dat je mooi kan schrijven en ik blijf je volgen op twitter!

ugg boots sale

thank you for share!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails