« Agorati: nieuwe politiek-aggregator | Hoofdmenu | Star Trek meets Monty Python »

dinsdag, 29 september 2009

Reacties

www.facebook.com/profile.php?id=500120159

Werkt waarschijnlijk wel voor technologiegeeks. Ik ben niet zo zeker of het ook werkt voor social media-, marketing- en andere soorten geeks.

Amedee

Mee eens wat betreft de marketingtypes, maar ik vind hen maar een vreemde besmetting van het begrip "geek". Zij zijn geen geeks maar wannabees. Ze noemen zichzelf geek omdat ze daarmee hopen een bepaald marktsegment te kunnen aansnijden. Epic fail.

twitter.com/amedee

Hum, mijn vorige comment is een beetje raar geformuleerd. Kan ik nog editen?

herm dailybits

Bwaaa de meeste it-consultants horen toch wel bij het geek-type, maar onze werkkleding is eerder aangepast aan de klant (kostuum,...), dan aan het geek-zijn... Over de vrije tijdskledij kan ik dit waarschijnlijk wel beamen. ;-)

Adriana

Mooie foto van de Aletschgletsjer.Het is alleen jmaemr dat de grootste gletsjer van de Alpen in spiegelbeeld is afgedrukt. Graag een volgende keer wat beter opletten.

charmingdate scam

Beautiful !

Jamban

die film some like it hot heb ik als kind gezien, wat een vrouw! mijn vader was ook hemelaal weg van haar, ook zeker als zangeres en ja, alles was rond aan haar;-)) zou weer moeten mogen rond macademia's koop ik maar heel zelden, zijn verschrikkelijk duur mijn lievelingsnoten zijn hazelnoten, maar helaas koop ik die ook maar heel weinig amandelen en licht geroosterd mjam mjam eigenlijk zijn alle noten lekker, alleen paranoten vind ik vies

ugg

good articles

UnwiteCagememi

Canada Goose store http://soun.dk/4TW canada goose femme http://zeroforced.com/1kgo Canada Goose jakke http://fbork.me/6FZ Canada Goose outlet http://newf.in/jsjr canada goose parka http://needtoclick.me/4u goose jacket http://abrevia.retialis.net/czw canada goose uk jackets http://url.foxites.com/7bj5m omelette penguin games appropriately abbreviation simon bolivar transient response canadian goose nettbutikk http://baronsofbullshit.com/l/mlluy canada goose expedition parka pbir http://deel.co/ptcw canada goose buy ny http://view-free.info/aVN canada goose kijiji montreal jobs http://jam2.me/ggc-

ugg adirondack boot ii sale

Sneak A Peek Here

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails