« Vanavond live stream met Clement Peerens, Milk inc. e.a.? | Hoofdmenu | WordPress gebruikers: nu upgraden! »

vrijdag, 04 september 2009

Reacties

Kazuko

Aai Grietje,het is niet te hopen dat je er zo bij loopt want dan zie je er wel heel "belabberd" uit hoor.....Arme arme jij...Hopelijk ben je morgen weer een stuk beter(der) want dit is ook niks....

Leonardo

Wat fijn, dit goede resultaat van al die insnnanipgen en dat dit keer het gevoel inderdaad overeenkomt met wat er feitelijk in het lichaam van Diana gebeurt!Die spanning voor zo'n gesprek lijkt me vreselijk, met name voor Diana.Ik heb jouw verslag ademloos zitten lezen Pascal, heel knap, je schrijft precies wat ik in een volgende stap al denk of me afvraag nadat ik een zin lees. Ik voel de spanning en de opluchting. Ik hoop Diana dat je tijdens de komende chemokuren wat lucht overhoudt om gewoon wat dingen te doen en van de kindjes te genieten.Sterkte en liefs Lean

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails