« Boygeekpints 2: Geeks weten waarom je gaat voor z'n smaak! | Hoofdmenu | Jan Boeykens, de werkgroep Morkhoven, nieuws.be en het Streisand-effect »

dinsdag, 13 oktober 2009

Reacties

herm dailybits

Het was te verachten, dat er zulke zaken gingen gebeuren... Ik heb al goed gelachen met de twitters in het genre:
"Hoe zou Gennez gereageerd hebben, toen ze hoor dat VDB was gestorven..."

Ella

van wanneer is die jas? I NEED ITen ik was van plan om een van die boerhcs van H&M aan te raden, maar toen zag ik in de close up dat ie die al had! :D Mijn favoriete manier om kleur te gebruiken is verschillende tinten van dezelfde kleur, of bijv kleur uit een print terug te laten komen in mijn kousen ofzo. Ik gebruik meestal m'n nylons dus om kleur te geven aan een outfit, of een sjaal. Hier had ik wrs witte nylons bij gedragen bijvoorbeeld!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails