« Belgacom ADSL hack: Belgacom probeerde gelekte gegevens niet eens offline te halen | Hoofdmenu | RIP Kanye West: 4chan strikes again! »

woensdag, 21 oktober 2009

Reacties

Amedee Van Gasse

Nu ben ik moreel verplicht om deze wel zéér relevante link te plaatsen:
http://amedee.be/ik-haat-sites-die-niet-bereikbaar-zijn-zonder-www
;-)

Tom

Hier zijn beiden geblokkeerd.

You are being watched :p

Security4all

#12: Bezoek de site op je werk. De meeste bedrijven draaien hun eigen DNS server en aldus kan je die sites op je werk bezoeken zolang die geen filters hebben die het niet toelaten.

Bee

Helemaal met je eens! Ik drink zelf trouwens slctehs af en toe een wijntje, maar ook los daarvan zou ik van Gary onder de indruk zijn geweest.@Luud: Het woord 'hart' gebruikte Stephens dan ook met enige regelmaat. Dit soort mensen moet het veld koesteren!

Faizalnak

even muggezigten: De kerkijs thuis slaan alles met behulp van infraroodcamera's gaande moet natuurlijk zijn: gade als in gadeslaan. Tenzij er echt bedoeld wordt dat alles geslagen wordt zodat het gaat, als je begrijpt wat ik bedoel.

Alan

He8! Had ik net besloten hem niet te gaan kikejn omdat ik bang was dat het weer een Hollywood verkrachting zou zijn van een echt verhaal, zeg jij opeens dat de film geweldig is! Bah, nu moet ik toch. Al moet ik toegeven dat ik door het onderwerp en het 3D, wat ik vaker wil zien, wel heftig twijfelde eerst. Vrijdag toch maar even gaan kikejn en dan laat ik het je weten Groetjes,Ward

Satnam

Hoi Evert,Houd je meer van mailen omdat je dan lekekr over je woorden na kunt denken ipv ad hoc iets te moeten zeggen en sociaal te doen etc? Leuk stuk weer! Ik bel je vanmiddag nog even Groetjes,Ward

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails