« Jan Boeykens, de werkgroep Morkhoven, nieuws.be en het Streisand-effect | Hoofdmenu | Koen Delvaux mag niet meer zeggen dat juwelier Timmermans een schurk is »

woensdag, 14 oktober 2009

Reacties

Jan Boeykens

Het is duidelijk dat we het met elkaar oneens zijn (en misschien ook zullen blijven), mijn beste Maarten.

Wie de andere kant van het verhaal wil horen, en dan heb ik het vooral over de gedane uitspraken van Els Van Eeckhaut waarover blijkbaar een discussie bestaat, verwijs ik naar onze site.

Het pleidooi van Van Eeckhaut staat daar namelijk volledig gepubliceerd zodat iederéén er zijn eigen mening over kan vormen.

Een woordje aan Van Eeckhaut zelf: Voor ons draaide het niet rond de Top 100 van Metatale, een bedrijfje dat we tot voor kort helemaal niet kenden. We wilden ook niet in deze Top 100 staan gezien we voldoende via Google zijn weer te vinden. Het draaide vooral rond de uitspraken die u in het publiek via uw blog hebt gedaan en het feit dat deze uitspraken enkele maanden geleden door de Gentse rechter Nadia Goossens van de strafuitvoeringsrechtbank te Gent, in haar vonnis inzake de verzoekschriften van ons verenigingslid Marcel Vervloesem werden overgenomen terwijl van een rechter wordt verondersteld dat hij/zij zich onpartijdig in rechtszaken opstelt. Uw uitspraken over onze skynetblog 'Werkgroep Morkhoven' en de 'veroordeelde kinderverkrachter Marcel Vervloesem' terwijl het proces tegen Vervloesem nog lopende was en er momenteel nog steeds een procedure loopt voor het Europees Hof van de Rechten van de Mens te Straatsburg, gingen volgens ons te ver. U reageerde op ons schrijven door enkel een artikel te publiceren waarin u ons trachtte te ridiculiseren. Uiteindelijk besloot u om beide artikels, zonder enige rechtzetting uwentwege, te verwijderen. Dat had de zaak kunnen kalmeren maar u weet wat er nadien gebeurd is. Het staat u nog altijd vrij om een rechtzetting te publiceren zodat Maarten die ik ten zeerste om het ontwerpen van de skynetblogs en zijn standpunten inzake censuurmaatregelen respecteer, zijn standpunten in deze kan bepalen. Er werd de jongste tijd heel wat aandacht besteed aan pedofielenjager Chris Hölsken die door zelfuitgeroepen kwaliteitskranten zoals De Standaard, graag met Marcel Vervloesem van onze vereniging wordt vergeleken. Men verwijt Hölsken dat hij een ware heksenjacht op pedofielen wil openen. Dat is misschien juist. Maar anderzijds stellen we vast dat Marcel Vervloesem gedurende de 10 jaren van zijn proces als 'zelfverklaarde kinderpornojager', 'laffe kindermisbruiker' en 'geestesgestoorde' door de Vlaamse media aan de schandpaal werd genageld. De Vlaamse media zijn dus niet veel beter dan Hölsken. Laat ons dan ook hopen dat de Vlaamse blogwereld zich enigszins neutraal zal opstellen in deze zaak.

Michel Vuijlsteke

Die uitspraken die letterlijk overgenomen zouden zijn, voor zover ik het begrepen heb, is de omschrijving van de Werkgroep Morkhoven als "Marcel Vervloesem-fanclub".

Op geen enkel ogenblik heeft wie dan ook geschreven dat Marcel Vervloesem een veroordeelde kinderverkrachter was --neen, ook Els niet-- tot Marcel Vervloesem, tja, veroordeeld werd wegens kinderverkrachting. En in beroep. En zijn cassatieberoep de rechtszaal uitgelachen was.

De Werkgroep Morkhoven "trachten" te ridiculiseren is dan weer quasi onmogelijk, ze doen dat zelf beter dan wie ook. Die "mail naar Google" bijvoorbeeld, geen mens die het zo krankzinnig kan uitvinden.

En verder heb ik geen idee wie Boeykens in deze reactie precies aanspreekt: het begint met "Beste Maarten", maar dan gaat het plots over iemand die twee artikels zou verwijderd hebben, en dat lijkt me niet echt iets voor Maarten Schenk, artikels verwijderen.

Maarten Schenk

@Michel: de eerste drie paragrafen zijn aan mij gericht, de rest van het bericht aan Els. Zie de eerste woorden van de (gigantische) vierde paragraaf.

Jan Boeykens

@Maarten.

Ik kwam bij toeval nog eens op deze webpagina terecht.
Laat ons de lezer misschien zelf oordelen over van wat hij van het artikel van Els Van Eeckhaut (dat werd gepubliceerd toen het proces tegen Marcel Vervloesem nog lopende was) moet denken:
http://persvrijheid.morkhoven.org/?p=150&cpage=1

louis vuitton outlet

Wanneer je kunt de dingen die je wilt voelen kunnen zeggen wat je voelt als dit is een zeer gelukkige tijd te voelen.

Jan Boeykens

MICHA KAT: 'EERBETOON AAN MARCEL VERVLOESEM'

De meest vooraanstaande strijder tegen pedo-netwerken van Europa, de Belg Marcel Vervloesem, zal binnenkort een internationale prijs in ontvangst nemen voor zijn fantastische carriere met bijna onbeschrijfelijke persoonlijke offers. Ook deze site wil Marcel bedanken en langs deze weg en in zijn naam aandacht blijven vragen voor de strijd tegen de perverse en sadistische Demmink-bendes die de wereld steeds meer in hun greep nemen en reduceren tot een hel van verdriet, uitbuiting, plundering en waanzin. Wie neemt het recht in eigen hand en wanneer? Hoeveel Marianne Vaatstra’s, meisjes van Nulde en Milly Boeles kan Nederland nog aan? Hoe lang blijft ons volk nog volgzaam? Wie rekent af met weerzinwekkende ‘volksvertegenwoordigers’ als Fred Teeven die de ouders van Marianne Vaatstra keer op keer toezeggingen doet om ze vervolgens in dienst van zijn baas Joris Demmink te verraden? Wie kan nog in de rechtszaal zitten met ‘raadsheer’ Jan Wolter Wabeke bij het Hof in De Haag wetende dat hij tegenover een kinderverkrachter in toga zit?

Micha Kat op 5 december, 2010

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5866/eerbetoon-aan-marcel-vervloesem.html

www.blogologie.be

Factchecking jan boeykens halve waarheden en verdachtmakingen bij de vleet.. Awesome :)

Jan Boeykens

Hoe is het nu gesteld met het clubje van 'blogologen' ? Nog allemaal even actief ? ;)

Claudette

De Witte Kraai sprak, en ik werd aangesproken Dank je voor je zeinngeg, Witte Kraai. Inderdaad, het is een ogenschijnlijke overwinning, Midzomer . maar het brengt me ook de woorden in herinnering van die andere grote Engelse bard, Percy Bysshe Shelley, in zijn prachtige Ode To The West Wind : If winter comes, can spring be far behind ?' En zo draait het Grote Wiel maar door, ogenschijnlijk' zonder bestendigheid, maar, weet ik, aangedreven door de Grote Architect, en draaien onze wielen mee als onderdeel van het Grote Klokwerk Namaste, Ave X

Mary

die mooie vriendin van je doet wel heel erg haar best, wat een geeidvenherd zeg! Het is altijd moeilijk . aan welke kant van de brug je ook staat.. tsja wraak. zo moeilijk, zo moeilijk.

Kholistiani

Goedemorgen Lieverds, Heb je dat gezien, nog maar een week! Het maakt me opnees zo blij. Volgende week krijg ik al de sleutel. Man, oh man nog heel even en dan trek ik alle stekkers er uit. Oi va voi wakker worden door de zon op de plek die van mij is. Ik verlang er zo krankzinnig naar. En ik weet het, het duurt nog even, nog even volhouden. Maar juist deze laatste dagen zijn krankzinnig zwaar, mijn huid zo rauw. @Nicolaas, ik word gek van die vragen, die meestal niet open zijn, maar bij voorbaat al een verwijt in zich dragen. Gisteren vroeg hij: "Heb je al gebeld, heb je al wat gehoord van, zou je niet " En zo gaat het eindeloos door. Ik heb ze met ja en nee beantwoord, dat vond hij al helemaal niet prettig. Maar mijn God, sommige dingen en sommige zaken zijn gewoon van mij. Geef me in godsnaam de ruimte en het vertrouwen, het komt wel goed. Op een bepaald moment. @Prometheus, ik weet dat niet zeker. Vertel eens. @Annetta Ja, bij mij ook, dat noem ik stuiteren. @Heer Lot, landen is voor veel en veel later, nu verlang ik naar het stuiteren, zodat ik mezelf weer eens precies kan zien. Al deze tijd deed ik het op veilig. Niet precies weten, niet voelen, kleine beetjes tegelijk. Want, verder en door. En dus. En zo. @Jeg, dikke vette kus. Wat een tijd kost het om te verwerken, om te weten, om er goed naar te kunnen kijken. En voor mij is het nog steeds niet veilig, al hun ogen die elke beweging in de gaten houden. Ik sluip door de nachtelijke uren van mijn bestaan om mezelf tegen te komen. Fijn dat je er bent Jeg. @Cor, ja soms moet de stem van een ander er uit. Dan wil ik mezelf horen. @Jaap, mijn mooie vriendin heeft vaak gelijk, en op een dag zal ze mijn nieuwe plek zien. Man oh man, wat verlang ik naar dat moment. Ik probeer het haar te vertellen, over de ruiten aan de achterkant, de hele wand die open kan, daar kun je mee wakker worden, in je eigen huis, de zon die kust. Oh man, nog even. Dikke echte kus! Jongens, ik ben vandaag een bed kopen. Want een buikdanseres moet soms ook slapen. Tot straks, tot later.

Miguel

tof. wijs. en onherkenbaar. Soms, heel soms heb ik gelcehan met mijn pa. Hij koos echter voor een lange veilige pijn, ik koos voor de vrijheid. En sindsdien is er nog bar weinig kans tot samenkomst Herkenbaar dus, al zal het in mijn geval onherkenbaar verborgen blijven achter surrealistische schijnbewegingen Succes, want trots is f3f3k belangrijk!

Simran

Het gaat natuurlijk niet aan om een filjpme op je blog te zetten waar je zelf niet achter staat. In tegendeel lijkt het me "lekker makkelijk" je hebt genoeg aan je hoofd. Ik zou het ook niet kunnen verdragen. Heeft niets met kop in het zand steken te maken. Ik hoop dat aankomende dagen leuk zijn.Reactie is geredigeerd

AllomeNen

Providing top quality outpatient and aftercare services, we are consistently breaking new ground by crafting innovative and new successful addiction treatment programs to assist people who suffer from compulsive and addictive behaviors. The practice of an eating disorder may be an expression of something that the eating disordered individual has found no other way of expressing. N Engl J Med. Eating Disorders In addition, the assessment should include a complete mental health evaluation.

Binge eating disorder is a type of eating disorder called EDNOS.

Ruza

Jessica zegt:lieve vliegende repteorr,Ook de mama's en papa's vinden dat vast fijn. Dan kunnen wij het eindresultaat bekijken van al het oefenen van de danspasjes en natuurlijk het zingen van het liedje. Super bedankt en Noor, Floor, Caitlin en Noa TOP gedaan!Groetjes,Jessica (mama Noa)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails