« 0822.943.050 | Hoofdmenu | Ondernemen en nostalgie »

dinsdag, 09 februari 2010

Reacties

Tom

Het moet zijn dat uw diploma voldoende was om geen cursus bedrijfsbeheer te moeten doen, maar ik raad je toch aan om eens een handboek van zo'n cursus aan te schaffen.

Van die heel concrete zaken als btwregelingen, intercommunautaire btw enzovoort, dat staat daar allemaal haarfijn in uitgelegd.
Kwestie van uw boekhouder ook niet te overbelasten als het niet nodig is. Dat, en dat het altijd fijn is om te weten wat die boekhouder nu eigenlijk uitspookt met de boeken.

Frank

BTW aanrekenen en dan ook nog eens terugkrijgen is net een beetje van het goede teveel. Je mag die btw doorstorten. DJ zal u dankbaar zijn.

Ammer

Mee eens,het is een multifunctionele kist en hij kan alles. Echter is hij nernges in gespecialiseerd. Zoals jachtvliegtuig, stealth of bommenwerper.Er is bijvoorbeeld een minimale ruimte in de kist voor bommen. Als je meer mee wilt nemen (bommenwerper) hangen ze aan de buitenkant, en daar gaat je stealth voor een groot deel!Ik denk dat NL beter een beproefde kist had kunnen kopen en dan misschien 2 kisten welke allebij goed zijn in een specifieke taak.Nu zijn ze al ik weet niet hoeveel geld kwijt aan ontwikkeling en er is nog steeds niets, en t wordt almaar duurder!

Jana

ik versta er niks van, maar ik vind de vogel zelf iets beter, de rest van de foto, en zeker de vgooorrnd echter zwakker, dus 'tis hoe je't bekijkt of dit een verbetering is pp

nike air max australia

good articles

http://www.cheapyouthnflljerseys.com

nice articles

nfl youth jerseys

nice articles

cheapmiu-miubags.org

thanks for share!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails