« Duitse "Germanfirewall" ingevoerd en weer afgevoerd? | Hoofdmenu | Will you please? »

woensdag, 24 februari 2010

Reacties

Pur Sang

Het idee erachter ligt mij wel, maar de uitwerking kan stukken beter. Maar daarom noemt het natuurlijk ook een test-fase niet?

Jan Seurinck

Mij lijken de V en het lettertype van YesItCan niet echt te matchen. Geen specialist logo's aan deze kant van de lijn maar ik zou graag nog een nieuw voorstel krijgen met een andere font erin.

Anne Verberckmoes

Wat Jan Seurinck zegt.
Dat bedacht ik mezelf ook, nog voor ik zijn comment las.

Dieter

Lijkt op iets wat stock in de clipart zat van CorelDraw 5, begin jaren '90 of zo.

Levendiger kleuren, vloeiender lijnen, beter lettertype...

Ah ik zie nu pas de de Y matcht met de onderkant van het vinkje. Heeft voor mij niet veel meerwaarde. Neem gewoon een mooier vinkje met daarboven de tekst en zal beter effect hebben denk ik.

Greet

'k Vind het een beetje hoekig en stroef, het vinkje in de Y vind ik ook een beetje overbodig. Als het kleur nog niet vastligt: het groen mag ook wat levendiger. De tekst lijkt me ook wat klein in vergelijking tot het geheel. Maar het idee is er dus wel :)

(Niet te serieus nemen, het zijn maar ideetjes, ik weet ook echt niet waar ik het over heb eigenlijk, ben nooit goed geweest in logo's.)

Tom Klaasen

Let me guess: je maakte dit zelf? Lijkt me een typevoorbeeld van een grafisch element dat door een developer is ontworpen.

Tip: gebruik hier een professional voor. Je zal het je niet beklagen. Kijk gerust naar ons logo om jezelf te overtuigen :)

jessie

Als je nog iemand zou zoeken voor een nieuw logo mag je me anders gerust contacteren :)

Nils Geylen

Zie dit nu pas maar ik moet de rest hier een beetje gelijk geven: goede vibe maar kan beter - net als alles trouwens.

En dat gezegd gooi ik me ook in de strijd om je te helpen, site en/of graphics. Klik eens naar m'n site en vervolgens naar "My Company". Als het je wat lijkt moeten we misschien een samenzitten. Ik mis nog wat developer skills ;)

In elk geval: good luck met de zaak.

Anne

Mooi experiment, een idee om mijn fioagrtfoe terug wat onder het stof uit te halen Daar ben ik vroeger (analoog) ook nog mee bezig geweest. Met een maximale belichting van 45 minuten!!!Goeie tutorial van Nando, hoewel zijn regel van 600 niet klopt. Ook de "breedte" (nl. de plaats van de sterren tgo de equator de hemelevenaar) heeft ermee te maken. Hoe dichter bij de equator hoe sneller je strepen zal krijgen bij een bepaalde belichtingstijd.

Camille

De eerste vind ik ook zeker wel kuennn! Er zit meer diepte in die foto en dat maakt hem in mijn ogen intressanter. Verder vind ik ook het didactische' sneeuwklokje fijn. En van die kleurveranderingen', goh ja, het is mooier om een fris kleurke te zien he, ik zou dat ook doen

A61047

Employee pay back, on the other hand, productively stalled, as stated by the report.
A61047 http://www.chanel-discount.com/chanel-a61047z2641-p-140.html

longchamp singapore

thank you for share!

miu miu bow bag

nice articles

http://miu-miuclutch.org

thank you for share!

Louis Vuitton Handtasche Günstig

The sole small drop to be able to acquiring gold diamond jewelry as opposed to rare metal or perhaps white-colored rare metal diamond jewelry will be which it needs much more attention to keep that seeking the finest

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails