« Wat denken de Vlaamse politieke partijen over internetfiltering? | Hoofdmenu | Live videostream: voorstelling Office & Sharepoint 2010 »

dinsdag, 11 mei 2010

Reacties

Fré Dierieckx

Groen is zogezegd tegen internetfiltering, maar noemt daar een hele lijst aan zaken op die wel mogen gefilterd worden. Het is duidelijk dat dit extreem linkse clubje een megagroot gevaar inhoudt voor eender welke democratische samenleving.

Steven

Beter lezen Fré, Groen zegt nergens dat het tegen internetfiltering is, wel dat er spaarzaam mee moet worden omgesprongen. Verder heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ontelbare keren geoordeeld dat bepaalde beperkingen op de vrijheid van meningsuiting verenigbaar zijn met een democratische samenleving... maar goed ook, want libertarisme is een onvolwassen politieke houding die niet past bij onze continentaal-Europese politieke en culturele tradities.

Als conservatief zie ik ook niet in wat er extreem-links aan Groen! zou zijn. Links, ja, extreem, verre van. Groen! lijkt in de verste verte niet op extreem-linkse groupuscules zoals PvdA, LSP en wat nog...

SpaphyBoosy

Hi there, yup deze paragraaf is echt goed en ik heb geleerd heel wat dingen uit te over bloggen. dank.

Deepak

My 2 cents,Wow, scary hoor! Dat we met z'n allen eigenlijk aleeln maar op de wereld zijn om als veredelde petri-schaal te dienen Ik had al eens het verhaal gelezen dat onze ontlasting voor het merendeel uit bacteriebn bestaat, maar een verhouding in aantallen cellen van 90 / 10 in het voordeel van de bacteriebn had ik niet direct in gedachten Dachten we dat de tropische regenwouden bulken van de variebteit van leven, die ook nog eens een heel sterke onderlinge afhankelijkheid hebben, blijken we zelf ook een fixe duit in het zakje te doen Het stukje over die koeien toont ook weer aan hoe de (bio)industrie op de verkeerde manier omgaat met het leven: liever korte-termijn succes boeken dan plaats van lange termijn continuefteit.Ook de relatie genotype' en fenotype' komt hiermee aardig onder druk (althans in het gewone leven , in een lab kun je een boel van deze omgevingsfactoren' controleren).

Mellie

It's a relief to find someone who can explain tinghs so well

beats audio headphones

vUvSeMgIbNnTrKcArQqFfCdT [url=http://www.archival-facsimiles.com/beats-audio-headphones-discount-beats-audio-headphones-store-online/]beats audio headphones[/url] beats audio headphones

AIR JORDAN5

定期的に盗まれた商品を買うことは今では少数卸売業者、小売業者や他のいくつかに精通した消費者のための生活の一部となっている
AIR JORDAN5

wzxycrzno

awzxycrzno
[url=http://www.g99e1clg9q37i14or843g23oy6udx38ms.org/]uwzxycrzno[/url]
wzxycrzno http://www.g99e1clg9q37i14or843g23oy6udx38ms.org/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails