« Live Video: Internet Explorer 9 Launch Event in Zaventem | Hoofdmenu | L&H proces: ah, nostalgie... »

donderdag, 16 september 2010

Reacties

Mike

Ik ga eens luisteren bij een partij die het niet voor censuur heeft... ken daar iemand in het Europees parlement

SpaphyBoosy

Hallo Jackson , als je een nieuw net user daarna moet je een snel bezoek dagelijks deze site betalen en de bijgewerkte artikelen hier te lezen.

Jeremy

Wouter, waar heb je het over? Je maakt een grapje, he? Een vnbeard leggen tussen verplichte vaccinaties en dictaturen is echt te zot voor woorden. Er zijn al verplichte vaccinaties en daarom is polio bv. bijna helemaal verdwenen, behalve op plekken waar ze deze vaccinaties weigeren. Daar komen nog wel eens epidemieen voor. Dat is vreselijk voor die kinderen en onnodig. Honderd jaar geleden zou jij misschien wel iemand zijn die beweerde dat de overheid de bevolking onderdrukte door ziektes te introduceren. Je kunt altijd wel iets verzinnen. Dit alles heeft niks te maken met het verdwijnen van vrijheden, maar met verworvenheden. Wij kunnen deze discussies juist dankzij medisch onderzoek hebben.

Yoyok

wij hebben net deze paper bepksoren in de wekelijkse literatuur-club, en er is niet veel van heel gebleven. Vooral het verschil tussen OZ1 en de controle groep was echt non-existent, en zo waren er nog meer weg-gemoffelde dingen in de supplemental data' (dwz grafieken die niet in het artikel waren afgedrukt en die je zelf op de nature internetsite erbij moet zoeken).Ik denk dat de conclusie is: gentherapie is relatief veilig, maar in dit geval werkte de therapie voor geen meter.Dit was fase 2 clinical trial. Ik denk niet dat er een fase 3 komt.

Muhammed

Goeddendag,Ik had een vraagje?Ik heb nejalimk mijn nokia n95 geupdat naar firmware 20.0.015En nu is mijn hele telefoon engels geworden er zijn andere talen maar geen nederlands.Ik heb gelzen over de product code maar waar moet ik dat dan invoeren ?Zou iemand mij aub kunnen helpen als je me wilt emailen mag ook Bedank

hermes-miami.org

thanks for share!

longchamp cheap

nice articles

hermes las vegas

thanks for share!

sgucyypvel

XXSycO mirvdpltyzak, [url=http://mxdwwwwtnjpn.com/]mxdwwwwtnjpn[/url], [link=http://uspxymsflncp.com/]uspxymsflncp[/link], http://cckszjgvxrpy.com/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails