« 28-29 september, hoorzitting in Brussel: Europa overweegt internetfilters tegen kinderporno | Hoofdmenu | Reprocopy: gezond verstand overwint! »

dinsdag, 21 september 2010

Reacties

Steven Verjans

Had vergelijkbare reflectie gisteren. In 1993 mijn eerste job bij L&H, en nu de grote bazen met een enkelband... Vreemd gevoel.
Toen werd ik aan de deur gezet omdat ik samen met anderen het woord "ondernemingsraad" in de mond nam. Ook veel uit geleerd ;-)

Tom Hermans

Kan me ook herinneren dat ik enkele malen op L&H was voor een partner-project (websites die gesproken commando's aannamen) en dat ik het telkens erg "leeg" vond.. grote kantoren, weinig volk..

wel capabele mensen die me indirect dingen leerden en ik vond dat de technologie 'toen al' ook goed werkte..

latere collega kwam van L&H en zij vertelde me ook deze verhalen, over de aandelenopties etc.. allemaal erg surrealistisch..

Jedink

Hoi Rogier,bedankt voor je reactie. Ik wil hier graag op reeagren.Je vergeet dat vroeger HEEL VEEL kinderen doodgingen voor hun 10e levensjaar. Nu niet meer. Ik denk dat je dat vergeet. Dat hebben we deels te danken aan beter voedsel, en deels aan de medische wetenschap (incl vaccinaties). Hoe veel kinderen met polio zie jij tegenwoordig rondstrompelen? Als jij uit het begin van de jaren 70 bent, dan heb jij waarschijnlijk nog een pokken vacccinatie gehad, kijk maar op je bovenarm. Ben je nu niet blij dat je geen verminkt gezicht hebt?Je mist het punt van de intrekking door the lancet denk ik. Dat is ingetrokken omdat er GEEN link bleek te zijn. Dus dat iedereen zich druk maakt over die link met autisme is dus gebaseerd op larie. DAT is het punt. Op zich is geen enkel systeem perfect, dat zegt Yuri hierboven ook. Maar als je kan kiezen tussen jarenlang zorgvuldig onderzoek door wetenschappers, of Desiree (boven) die maar wat roept (en helaas nog niet inhoudelijk heeft gereageerd), waar zet jij je geld dan op in?Daarnaast wil ik graag benadrukken dat je je kind niet inspuit met al deze ziektes', Vaak gaat het alleen maar om 1 eiwitje van een virus (van de 15-30 die het heeft) om het afweersysteem te trainen. Niet de hele ziektekiem wordt ingespoten, je kan er niet ziek van worden dus.Als laatste: bof en mazelen lijken onschuldige ziekten maar ze kunnen ernstige complicaties veroorzaken, zoals hersen(vlies)ontsteking en doofheid. Bij de bof kan bij jongens een ontsteking van de zaadballen optreden. Indien een jongen boven de twaalf zo'n ontsteking krijgt, is er een kans op blijvende onvruchtbaarheid. Ook mazelen is niet altijd een onschuldige kinderziekte. Een op de zeven kinderen heeft last van complicaties, soms met dodelijke gevolgen. Mazelen is daarnaast erg besmettelijk. (bron: GG GD)Dus het is heus niet voor niets dat we vaccineren.groeten,Fedde

Tim

was een "voorwaarde" van de klant dat ik Prince2 kennis had, als ze mij wieldn aan stellen als "meewerkend voorman" binnen een bepaald project. Het wordt betaald door mijn (en jouw) werkgever. De tijd is voor mijn "rekening", want het is in de avonduren.Ik vind het best leuke materie, dus daar wil ik best wat vrije tijd aan besteden. Zeker omdat het ook heel mooi aansluit bij mijn ambities die ik onlangs nog met mijn manager besproken had.

Nattapong

Ben er nu ook al even mee bezig en heb er al op gelet,bij ztandaard intglelinsen van N95,connectiviteitgps->gegevensopties->instell.positiebepaling,bluetooth gps uitgevinkt is,kan dit er misschien mee te maken hebben?eens proberen aanvinken,heb de tom-tom al geregigstreerd en al gekregen,maar geen verbinding met die sateliet.Hoop dat ik er niets mee misdoe,wil alleen maar helpen,maar dit is een handige link,denk ik.Ben er zelf nog niet geraakt,maar zit zooo clooose.Ik ganog eens van nul af aan beginnen.veel sterkte ook voor jou.mvg yves

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails