« L&H proces: ah, nostalgie... | Hoofdmenu | xkcd: Online Communities 2 »

woensdag, 22 september 2010

Reacties

meon

Ze moeten uiteraard wel eerst escaleren, want als niemand iets gezegd had was dit gewoon de regel geworden ...

Frank

Ben ik de enige dit dit net zeer gevaarlijk vindt? In tegenstelling tot wat reprobel, de nmbs en co beweren, is er geen enkele juridische basis die deeplinking *kan* verbieden. None, nada, zip. Meer nog, er zijn voldoende technische beschermingsmaatregelen hiertegen als een site dat niet wil.

Door nu met een "akkoord" te komen, heeft reprobel zich gelegitimeerd als gezaghebbende over linking naar uitgevers en auteurs. Which is (imho) a very bad thing.

Maarten Schenk

Het blijft uiteraard 'maar' een richtlijn. Richtlijnen breken heeft geen enkel juridisch gevolg, toch?

Jan Seurinck

Srsly gasten, 150 karakters, dat is een dikke tweet. Eén zin van het steviger krantenartikel. Edoch, het is beter dan niets.

Overigens logisch dat je een bron vermeldt. Vind ik.

Luc Van Braekel

Dat je bij elke deeplink in een blogartikel naar een webpagina van één van de Reprobel-leden de bron tekstueel moet vermelden, is op zich al te gek en te veel gevraagd.

Klik door, en dan zie je welke bron het is. Of ga met de muis boven de link staan, en kijk in de statusbalk van je browser naar welke URL de link verwijst.

In een lopende tekst hier en daar stukken "verantwoorden" door een deeplink te plaatsen naar een krantenartikel, is een journalistiek verantwoorde praktijk. Daar nog eens tekstueel de bron bijvermelden, stoort het vloeiende verloop van de tekst.

SpaphyBoosy

Ik voortdurend heb mijn half een uur om dagelijks lezen van deze website artikelen of recensies , samen met een kopje koffie.

Fati

zegt:Leuk verhaal. Even inknaehd op:> bestelden mensen uit Lissabon op zeker moment bij haar een ‘vino’. ( ) Bleken ze bier te bedoelen!

Wumbei

Hoe komen julile aan het adres waar julile zijn geweest? Het valt mij altijd op met dit soort acties dat het altijd van die prachtige locaties/tehuizen zijn waar misstanden niet voorkomen die in de zorg aan de orde kunnen zijn. Het is zo jammer dat het verzorgingshuis waar mijn vader woont nooit mee doet aan dit soort leuke dingen. Nog erger is dat het verzorgingshuis sluit en hij op zijn 89e nog moet verhuizen!

Dan

Leuke actie! Ik denk ik doe een keertje mee, dat doe ik anreds nooit. Wie weet win ik iets Het servies van IKEA vind ik erg mooi. Gezien mijn zwangerschapsverlof heb ik nu ook wat meer tijd om achter de computer te zitten.Groetjes!

Liana

Beste Katja,Met polenta wordt beledod maisgriesmeel. Dus als er in het recept staat 1 kop polenta dan wordt hiermee de voorgekookte polenta beledod. Als je de polenta aan de kook brengt wordt het vanzelf een dikke pap die je dan laat opstijven en vervolgens verder kunt verwerken. En wat leuk om te horen dat het recept zo goed gelukt was. Groet van de redactie

Mohammed

Probeer eens een stevige potire spaghetti bolognese als lunch. Half litertje Vifit erachteraan en je bent weer helemaal het mannetje. Da's alleen voor doordeweeks natuurlijk. Op zondag bbq!

Wind

What a plesuare to meet someone who thinks so clearly

Veste Burberry pas cher

Felicity really is a fragrance you may not pour out on other companies without need of working with a handful droplets within your own self. [url=http://vestecuirburberry.grosmagasin.com/]Veste Burberry pas cher[/url] Veste Burberry pas cher

http://www.tqeee.com/gaofu/plus/view.php?aid=469430

Bryant and Dwight Howard will even head towards the AllStar but will need to be concerned about whatever they will return to.

youth nfl jersey

good articles

barbour jacket

If some one wishes expert view on the topic of blogging and site-building afterward i advise him/her to visit this blog, Keep up the nice work.|
barbour jacket

mulberry bag online

the thick, as well as thick smell leather, use many metal rivets, buckles, the old copper colored metal parts.Mulberry bags,Since 2000

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails