« Een uitnodiging van Reprocopy! | Hoofdmenu | Live Video: Internet Explorer 9 Launch Event in Zaventem »

woensdag, 15 september 2010

Reacties

Asad

Das wel een goeie vraag en hangt van een boel factoren af: de sniheeld van verandering (mutaties of het mixen van verschillende lijnen), de populatie grootte van het virus in het reservoir en de gastheer, de plek waar het virus in de gastheer groeit, hoe het ziekte veroorzaakt en hoe het wordt doorgegeven.Het hele myxomatose gebeuren is uiteindelijk een soort extreem groot experiment geweest en heeft geleid tot zowel de selectie voor resistente konijnen als het uitgroeien van minder virulente stammen; die stammen waren minder snel dodelijk en hadden langer de kans om zich via muggen naar nieuwe konijnen te verspreiden, die eerste virulente lijn doofde uiteindelijk uit en verdween omdat het aantal beschikbare konijnen steeds minder werd en de virulente stam maar kort de tijd had om een nieuwe gastheer te vinden. Met Ebola zou dat ook kunnen gebeuren en er zijn ook meer en minder virulente stammen van het virus bekend. Probleem is dat besmettelijkheid hier te maken heeft met de mate waarin iemand ziek is. Ebola groeit ten koste van allerlei zachte weefsels in je lichaam, veroorzaakt interne bloedingen en verspreid zich via bloed en lichaamsvloeistoffen. Groeit het virus niet hard dan is er weinig schade in je lichaam en ben je niet heel erg besmettelijk. Groeit het virus hard dan veroorzaakt het veel schade en ben je besmettelijk. Dus eerst zou het virus zo moeten veranderen dat het in het lichaam kan groeien zonder schade aan te richten en dat lijkt onmogelijk.Ik hoop dat dat een beetje duidelijk is en niet al te kort door de bocht. Andere factoren die ook zeer belangrijk zijn voor de evolutionaire mogelijkheden zijn de structurele beperkingen van een virus en hebben te maken met hoe een virus is opgebouwd, wat de plaats van infectie in het lichaam is en voor welke cellen een virus affiniteit heeft.

Beatriz

Jun04 Met twee keer zoenen valt indardaed te leven. Ik dacht alleen dat ze in Frankrijk zelfs 4 x (!) zoenden In Wenen zoenen ze ook twee keer, vind ik prima. En sowieso liever een gemeende omhelzing dan een niet-gemeende zoen!

see by クロエ

029779681519866826580
see by クロエ http://www.vanformer.net/%e6%ad%a3%e8%a6%8f%e5%93%81%e5%8f%96%e6%89%b1%e5%ba%97%e3%81%af-see-by-%e3%82%af%e3%83%ad%e3%82%a8%e3%82%af%e3%83%ad%e3%82%a8-%e3%82%aa%e3%83%95%e3%82%a3%e3%82%b7%e3%83%a3%e3%83%ab%e3%82%b5%e3%82%a4/

Nike Air Jordan

This is a beautiful picture with very good light :)|
Nike Air Jordan http://carnetvert.com/frjordan.html

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails