« Met Mijn Broer naar de Tour: video van de passage | Hoofdmenu | Vlaamse blog- en twitterzoekmachine @blogoloog heeft jouw hulp nodig! Please RT! »

donderdag, 28 juli 2011

Reacties

Jeronimo

Maarten,
foto's worden idd via picasse verwerkt, via picassa heb je normaal gezien maar 1024mb gratis..., als ik je goed begrijp is het toch onbeperkt als je via google+ foto's inlaadt?

Kris

Interessant. Ik zie de technische voordelen ervan. Facebook is echter nog altijd de grootste photo sharing website. Ik weet niet hoe het zit met Flickr overigens, maar ik zie nog weinig reden om mij daar een "pro" account aan te schaffen.

Ik heb me overigens afgevraagd wat G+ succesvol kan maken en ik denk dat het delen van foto's (en met name de instant upload functie) daar zeker een deel van is.

http://krisvandenbergh.be/2011/07/24/path-to-success-for-googleplus/

Marnik

Na wat rondvragen ben ik de enige die ik ken waarbij die feature maar half werkt. De meeste foto's worden niet geupload, hetzelfde met de video's. Soms wel, soms niet, geen lijn in te trekken. Zeer ambetant. (Maar wel een known bug die nog niet gefixt is)

SpaphyBoosy

Yup , je bent juist Google is de meest voortreffelijke om te bloggen , Google's blog net zo goed snel te komen in de zoekmachines ook.

singlehop coupon

wmluwcmphpmphjf, singlehop coupons, tuLeMCu, [url=http://thesymposiumgroup.com/singlehop-coupon-codes/]single hop[/url], bGoQtUX, http://thesymposiumgroup.com/singlehop-coupon-codes/ singlehop coupon, NmGLbaS.

Jozef

Alex en Nova in actie. Alex is al een echte paperazzi. Grappig als je iets in het Nederlands tegen hem zegt en je krjgit in het Engels antwoord, het wordt steeds meer een Amerikaantje. Ik verwacht wel dat hij de Nederlandse feesten in ere zal houden, dat levert in ieder geval extra cadeautjes op.Nova geniet van haar uitje, ze kan niet wachten totdat ze zelf ook mee kan doen.

Luba

Ik heb palmkool in mijn musotein gezet, maar dat is eigenlijk zonde. Het is een prachtige plant, juist op het moment dat mijn siertuin uit allemaal lege takjes bestaat. Bovendien bieden de grote bladeren bescherming aan insecten (nuttige en schadelijke, dus wel goed wassen voor gebruik). Dus volgend jaar gaat de palmkool gewoon in mijn siertuin en dat kan ik iedereen aanraden.

Alp

Neen, telkens heedtlfze diafragma (in de beeldenreeks voor deze foto dus). En dat was f/8.Ik heb wel nog andere cadrages gemaakt, maar voorlopig, van degene die ik al ge-HDR-t heb, is de niet-HDR-versie nog beter dan de HDR-versie Oefenen dus

Nbaby

ik heb een vraagje,ik heb alles gelrstaileend, ik start tomtom op, het wereldbolletje komt, ik moet een taal kiezen, tijd etc. al heb ik dat gedaan zegt hij: Geen kaarten gevonden.Terwijl ik de map Benelux in de root van de memorycard heb gekopieerd..of is dit niet de juiste wijze?

Natalie

beste redactie,Delicious vind ik een fasianttsch blad. Al ben ik meer een eter dan een koker, het inspireert tot uitproberen. Via de laatste nieuwsbrief heb ik meteen de agenda besteld en de kookboeken simpel en stijlvol en smaken van het seizoen . Beide erg bruikbare boeken. Wat ik echter wel jammer vind; op de cover van simpel en stijlvol staat (volgens mij)een foto van panna cotta, het recept kan ik echter niet terugvinden.Ik ben van plan de site vaker te bezoeken en kijk nu al uit naar de nieuwe agenda!

Yayuk

Als je gaat navigeren wordt er vendirbing gemaakt via internet in mijn geval tmobile internet. Ik heb wel zon bundel voor onbeperkt internette weet iemand of het extra kost als je gaat navigeren of zit dat gewoon in die internet bundel ????

Anastacio

Beste Esme,Er zijn verschillende rasesn rabarber te koop. Het ene ras is mooi rose en het andere is wat groeniger. Ook als je wat later in het jaar rabarber koopt, dan komt het meestal van de volle grond en bevat meer groen. Dat kan de afwijkende kleur veroorzaken.Vriendelijke groet,Trudelies Schouten

Tamer

had nog nooit gekookte moseslen gemaakt of gegeten ..vorig weekend toch maar de stoute schoenen aangetrokken en bovenstaand recept gemaakt .mensen het was goddelijk er werd van de week al weer gevraagd wanneer ik weer moseslen ging maken!! dank je wel voor het heerlijke recept!!

Norma

Wat een ontzettende leuke actie en mooie caeadu's! Ik doe weer mee net als vorig jaar!Fijne feestdagen en op weer een heel mooi nieuw jaar en veel kookplezier!

charmingdate review

Your blog is so good!

Seadet

Freeganisme is oa overdreven cspuomntie aan de kaak stellen door weggegooid eten daadwerkelijk op te eten. De tonnen voedsel die wij ieder jaar vernietigen tart werkelijk elke verbeelding. Je moet geen kraker of hippie zijn om dat als inspiratie te zien of daar lessen uit te kunnen trekken. Krakers: daar kan ik me deels in de discussie vinden of het heel effici?b4nt is wat ze doen (veel hangt ook af van de persoon zelf), maar ik heb mateloos veel respect voor mensen met idealen die streven naar een betere wereld.De laatste blogpost van lamazone was

Well

Of mannen er naar lueeritsn ligt aan het soort gekwebbel (mannen kwebbelen net zo goed, alleen noemen we dat dan slap lullen), zolang het vrouwengebabbel ritmisch kabbelt, vind ik het vaak wel prettig om te horen met een half oor

outlet gucci online

762937315408560882976 outlet gucci online http://www.supersecrettestserver.com/outlet-gucci-online-wholesale-outlet-gucci-online-sale/ outlet gucci online

real gucci bags

063382336366828679304 real gucci bags http://www.supersecrettestserver.com/real-gucci-bags-hot-sale-real-gucci-bags-online-store/ real gucci bags

buy hermes online

thank you for share!

nike acg australia

thanks for share!

moncler veste homme

Eurazeo s'est an elemen ailleurs félicité nufactureds bonnes routines Moncler(Prêtàporter haut p gamme), Buy environnant les 2011: L'ensemble des ventes ont grimpé signifiant 19,5% et l'EBE environnant les and more 20%.

グッチ 財布 男

Again on the nineteen eightiesï¼?trading legend Richard Dennis wished to confirm everyone could figure out how to trade irrespective of ageï¼?sexual intercourse or educational track record. So he collected a various group of regular Joe's alongside one another who experienced never traded. They included:

moncler ダウン

Current information: gucci {Will certainly Have|Can Have|May Have|Will Play} A Main role In Virtually Any Management

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails