« En we gaan nog eens naar New York... | Hoofdmenu | Waren de nieuwe 9/11 aanslagen van gisteren Obama's "Jimmy Carter" moment? Vlaamse media niet geïnteresseerd. »

dinsdag, 11 september 2012

Reacties

charmingdate

IT's a pity!

Thoenz

Wat een super leuke winactie! Ik volg je op bovollgin en heb je post 'geliked' onder de naam beautyliefde. Ook volg ik je op twitter via de naam beautyliefde. Waarom ik dit graag zou willen winnen? Omdat het me ontzettend gaaf lijkt om eens e9chte somkey eye producten te hebben, en om mama mee op te maken als ze straks uit het ziekenhuis komst van een facelift en ooglid correctie, want ik bedoel, dan zie je er niet echt charmant uit? haha!

Irul

Mooie recentie. Het eniuhostasme waarmee geschreven is wekt nieuwsgierigheid en werkt aanstekelijk. Dat blijkt overigens ook uit de hebberigheid waarmee commentaar wordt geleverd. En gaat het dan om de te verdienen punten of het geld, Hollanders als we zijn?! Of gaat het om de spanning? Ik zou bijna zonder invite al foto's van eierdozen gaan maken Ja, graag!

Tavale

@Ina, met gepaste trots, kan ik onuetllhn: Ik ken heel wat lullen. En hij, die mooie rooie. Hij is het zeker waard. Hij is mijn grote liefde. Man die ik uitkoos. Man met wie ik trouwde. Aan wie ik wilde blijven hangen. Man die ik eruit duwde. Omdat ik vrijheid koos. Hij blijft. Mijn man. Man van een ander. Man aan wie ik mijn hart heb gegeven. Ook dat blijft. Dank voor je woorden. Zo kan ik het nog eens zeggen. Hoeveel ik van die mooie lul van hem hou.

maillot psg 2013

Awesome blog. I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work.

max online shopping

good articles

fake nike nfl uniforms

good articles

buy hermes birkin bag

nice articles

longchamp london

thanks for share!

ディオール財布

We stumbled over here from a different page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page repeatedly.
ディオール財布 http://www.watcholiga.com/diory

www.25v8s.ef31.pw

fz2aqljg.or67.pw

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails